Jai Gurudev Thornell

 

Mirakelarbetare, Hypnosterapeut och Soul Manifestation Coach

“Jag har varit hemlös i 17 år”

“Jag har varit hemlös i 17 år”

För en kort tid sedan besökte jag en organisation för att möta upp deras gäster och personal. Syftet var att be dem som ville, att skicka en hälsning till sina hemlösa eller på annat sätt, utsatta bröder & systrar i New York som jag besöker den 18-24 februari. Jag...

läs mer
Att ge är att få

Att ge är att få

För en tid sedan så var jag på Skånes Stadsmission på ett informationsmöte bokat via volontärbyrån på nätet. Jag kände att det finns mer jag kan göra för att möta mina bröder och systrar. Det finns många som lever i olika typer av utanförskap. Här finns människor som...

läs mer
Vad innebär 2020 för dig?

Vad innebär 2020 för dig?

Det bästa med ett nytt år är att vi lättare känner att vi kan få den där nystarten vi längtar efter. Det är ingen slump att gymmen säljer fler årskort än någonsin i början av året. Dessvärre blir de flesta av dem liggande i en låda. Jag tror att det beror på att de...

läs mer
Spirituell Bypass

Spirituell Bypass

Det finns ingen personlig utveckling. Inte ens en personlig avveckling. Det är bara en story åt ena eller andra hållet. Vi är bra på berättelser. Jag är en av dem, men jag inser mer och mer att de bara är berättelser som håller min upplevelse av ljuset, min essens, på...

läs mer
Tack, tack, tack!

Tack, tack, tack!

Jag medvetandegör min tacksamhet allt mer i mitt liv. I vardagen och allt görande så kan jag ibland trilla dit och tappa bort den. Så jag har känt på sistone att jag vill tillbaka in i den mjuka varma, tacksamhetskänslan igen. Det är som allt saktar ner när jag...

läs mer
När jag ser dig, så ser jag mig

När jag ser dig, så ser jag mig

Separationen är en illusion som blir väldigt verklig genom våra fem sinnen! Men bortom denna illusoriska värld finns den riktiga världen. När jag ser dig, så ser jag mig. När du ser mig, så ser du dig. Vi har aldrig varit åtskilda, aldrig separerade från varandra. Det...

läs mer
Vägen framåt går inåt

Vägen framåt går inåt

Vi letar efter svar men har inte alltid ställt rätt fråga. Vi vill ha förändringar i våra liv men göra för få val. Vi hoppas på framtiden men ältar oftast situationer som redan varit. Vi säger ja när vi borde säga nej och tvärtom. Att leva sitt liv som om man vore...

läs mer
Tack för att jag får inspirera

Tack för att jag får inspirera

Jag är ny bloggare på Inspire och det känns så kul att få dela med mig av mig själv och min resa. Jag ser fram emot att möta dig som läsare här på Inspire och hoppas att du får mycketinspiration, glädje och nytta va det jag skriver om! Jag har skrivit artiklar,...

läs mer