Den sista fasen för förlösandet av Moder jord har nu inletts.

Pånyttfödelsen står på Ljusets agenda och äntligen har den första riktiga krystvärken kommit. Som vi har väntat! Tack Corona!

Agendan för den mörka sidan har trappats upp enormt, både med 5G och nu Corona. Deras mål med total kontroll, spridandet av rädsla och en önskan om depopulation, leder dem direkt ner i sin egen grav.

Nu när ljuset är så enormt starkt blir denna mörka agenda än mer tydlig.

Detta skådespel med Corona i huvudrollen, ser fler och fler igenom. Tack å lov! Som en grym Hollywood-film spelas denna iscensatta agenda upp i gammelmedia, för att skapa rädsla och splittring. Och, ”som av en slump” slänger de snart fram ett Vaccin, för att med sin fejkade godhet lugna en hysterisk befolkning. Skapa rädslor – sälja vaccin.

Ja, det finns säkert ett Coronavirus.

Ja, vissa kan säkerligen drabbas hårt, precis som med andra influensavirus.

Men, detta har nått helt orimliga proportioner!

Vi är alla uppväxta med den årliga influensan eller när magsjuka sprungit lös. Dessa har också spridits som en löpeld på förskolor, skolor, arbetsplatser, t-banan etc. Visst har vi alla legat däckade. Och tyvärr har några fått sätta livet till, som inte klarat av påfrestningen på kroppen.

Men, för mig ligger det helt andra krafter bakom detta och denna hysteri som nu råder står inte i proportion till farligheten av viruset.

Självklart ska man ha respekt. Att tvätta händerna och boosta med C-vitamin mm är ju toppen.

Men var inte rädd! Köp inte agendan! Gå inte på skräckpropagandan!

Detta är ett av mörkrets sista desperata skrik för att försöka behålla makten och kontrollen. Men, vi ska gå in i en ljus era. Mörkrets tid ÄR över!

Ljuset är så starkt nu och det mörkaste mörka belyses och kommer upp till ytan igen och igen och igen…

Det finns även så mycket positivt i detta och det är därför jag kallar Corona för den första krystvärken. Det gör fruktansvärt ont, men belöningen i slutändan är helt fantastisk!

Vi har länge gått och väntat på att det ska tryckas på STOPP-knappen! Vi behöver stoppa ALLT som inte fungerar för jorden och för oss som bor här.

Vi har väntat länge nog nu på att nedbrytning av systemen ska börja på riktigt. Detta har nu satts igång. Bollen är i rullning.

Så även om mörkret har sin agenda, så leder detta till en positiv utveckling på många plan. Det ekonomiska systemet har t ex äntligen en möjlighet att krascha, för att vi ska kunna bygga upp ett helt nytt system.

“The Darkness serves the Light” – mörkret tjänar ljuset.

Tack Corona!

Se min video på Facebook, där jag utvecklar och förklarar detta mera, och även tar upp tankarna kring att det kan finnas en koppling mellan Corona och lanseringen av 5G.

Om du vill fördjupa dig mera i de mörkas agenda vill jag tipsa om den svenska YouTube-kanalen WakeUpGlobe. Det kan vara bra att skapa sig en uppfattning, men att sedan återgå till att hålla en hög vibration.

Stå i din kraft, lys med ditt ljus, sprid kärlek och lugn så mycket du bara kan där ute!!

I kärlek,

Zoë