En morgon på ett hotellrum för drygt ett år sen började jag helt plötsligt prata ett märkligt språk. Jag skulle träffa en kär gammal vän den dagen och budskapet var till personen ifråga. Jag tog upp mobilen och tryckte på rec på röstmemo-appen och började spela in.

Jag kanaliserade en lång harang på några minuter och jag visste att det handlade om personens själsuppgift och nästa steg i livet. Jag fick inga detaljer, men förstod helheten och att det rörde sig om en aktivering för personen. Jag var för feg för att spela upp budskapet, men fortsatte istället att utveckla språket hemma på kammaren.

Ett år senare, när jag satt och fick information om tema osv inför höstens omgång av 21-dagars healingen, berättade mina guider att det var dags att gå ut med språket mera publikt. De kallar språket för ”Cosmic Language”, dvs kosmiskt språk på svenska. 

Jag fick meddelande om att jag skulle spela in kanaliserad information som stöd för processen för deltagarna, för att underlätta integreringen av en högre aspekt av själen.

I slutet av förra veckan spelade jag in och vid mikrofonen kom föreläsningar, aktiveringar och koder i form av helig geometri ut ur munnen.

Det resulterade i tre inspelningar och det blev en väldigt spännande resa för mig då jag samtidigt hörde en sammanfattning på svenska i mitt huvud under kanaliseringarna.

Först kom information rörande Jordens historia, vilka utomjordiska civilisationer som varit inblandade genom alla år, olika civilisationer, som t ex Atlantis, och deras uppgång och fall. Vi gick igenom på vilka platser på jorden som gammal och viktig visdom ligger begravd och koder för aktivering av denna information överfördes.

Den andra inspelningen handlade om olika större själsgrupper och deras gemensamma och individuella själsuppdrag. Koder för själslig uppgradering samt information om nästa steg för dessa själars livsuppgifter överfördes.

Under den sista inspelningen aktiverades uppdrag på den nya jorden hos de som lyssnar och vi gick igenom de sista stegen av Uppstigningen.

Det här var verkligen så otroligt spännande! Ser så fram emot denna 21-dagars healing!

I Kärlek,

Zoë