Nej, nej, nej… Gör inget annat än att gå DIN väg. Andra kan göra fantastiska, vackra och beundransvärda saker genom sina gärningar. Men vi måste alla veta var VÅR väg går – och aldrig någonsin blanda ihop den med andras. 

Vi kan dela riktning, och vi kan dela mål – och ha riktigt kul tillsammans också givetvis. Men den egna vägen är just den egna. Det får vi aldrig glömma. Sneglar vi åt andras håll för mycket tappar vi fokus, kraft – och än värre – kontakten med vår inre vägledning, vår själ. Och det är därför vi befinner oss här, mitt i Livet levandes – för att uttrycka den kontakten. Och inget annat… 

För min egen del har mitt eget horoskop coachat mig bra under alla år. Och som jag ser det erbjuder horoskopet vägen till MIG…. Det är ett ständigt arbete med ständiga påminnelser och korrigeringar dock. Och jag har också träffat många klienter som fått råg i ryggen genom astrologin och det den förmedlat och äntligen slutat bry sig så mycket om andra – och en gång för alla lämnat E6:an för att hitta de alldeles egna stigarna.


Då bör man naturligtvis också vara beredd på att applåderna uteblir titt som tätt, att man kan reta upp och irritera genom att hela ens väsen utmanar, oavsett om man har det som medveten intention eller ej. Missunnsamhet, avund och förtal kan tyvärr också kanta denna väg. Det här liksom ihop. Men – ett är säkert. Det är den enda vägen som kan vara den rätta vad gäller självrespekten ändå. Och har vi inställningen att allt – och då inkluderar jag avund- och förtalsupplevelserna också – vi möter är speglingar av vad som finns djupt inom oss själva – ja då blir det betydligt lättare att handskas med även dem, eftersom vi förstår att det är VI som är “problemet” – inte vad andra gör, anser och håller på och tycker. Och om vi är “problemet” – då kan också vi vara lösningen. Om vi vill!

 
Så i längden betyder stunderna av missförstånd, att inte nå fram, egentligen inte mer än en tillfällig svacka. För trots allt skall ju heller inga känslor eller engagemang förnekas. Det inre drivet, kallet, är starkare än så och bryr sig inte i längden om förnekelse. Det hittar vägar och nya scener. Det låter sig inte stoppas. 

Det är internationella kvinnodagen på fredag – något som jag egentligen inte bryr mig så värst mycket om. Men som jag ser det är det essensen i det jag skrivit om här. Det är att leva utifrån den feminina energin. Den kvinnliga essensen. Och det behöver vi alla göra – män som kvinnor. Alla dagar på året. 


Lycka till med just Din väg!