Det är ibland jobbigt att inse, men likväl är det sant! Frihet är ett val. Vi kan inte, hur gärna vi än vill, skylla vår känsla av ofrihet, ilska, frustration, rädsla eller oro på någon annan. Vi ska inte skylla på oss själva heller.

Vi gör val i våra liv där konsekvenserna senar visar sig i en känsla av ofrihet. Fel jobb, fel partner, fel lån, fel bil, fel utbildning eller vad det än må vara. Men känsla av ofrihet handlar egentligen inte om något i det yttre, det handlar om något i det inre.

Ofta gör vi val som är rädslobaserade, val som vi tänkt fram. Men när vi gör val med hjärtat så görs de i kärlek. Då kommer våra val att leda oss till frihet även i det yttre. Så genom att börja lyssna på hjärtat istället är alltså vägen dit. Dessutom är det bra att komma ihåg att de val jag gör får jag när som helst ändra. Varför? Därför att de handlar om mig! Andra må ha åsikter men det har inget med mig att göra.

Så välj hjärtat, så väljer du friheten.

Namasté
Jai
Ps. I december 2020 så kommer vår nya bok The Ministry of I AM ut – En handbok i 12 steg som för dig hem till ditt sanna Jag. Du kan läsa mer om den här; https://www.loveit.se/sv/ministry-of-i-am/om-the-ministry-of-i-am/