Hållen i Kärlekscirkeln

I tider av djup kris kommer han på besök – Jesus. Visst brukar jag snick snacka med honom annars också. Jag har många gånger bett Jesus om råd och vägledning i olika situationer i livet. Speciellt hur jag ska kombinera ett andligt liv med det vardagliga och hur jag kan hantera relationer till andra människor som inte vandrar en uttalad andlig väg. Jesus har väldigt mycket att ge i dessa frågor och ger alltid ett bra stöd i att möta livet på jorden utifrån kärlek.

Det är så fantastiskt! Jag får sådant fint stöd varje gång!

För några veckor sedan satt jag vid köksbordet och åt frukost. Jag tittade ut på fältet och som vanligt åt familjen Rådjur frukost samtidigt som jag. På övervåningen fixade målaren med den sista tapeten – rosa såklart…och guld.

Emellan gröttuggorna drar bröstet ihop sig i en hulkning. En tyst sådan med tanke på målaren och tårarna börjar strömma ner för kinderna. ”Jag orkar inte mera nu…”

Då känner jag hur en ljusvarelse sätter sig på stolen framför mig och efter en millisekund ser jag att det är Jesus. Han bara log och lyste så otroligt starkt. Han sa att jag/vi är så fantastiska i det som sker och att det är så vackert. Han ville som vanligt påminna om att den kraft som han utstrålade när han vandrade på jorden har vi alla inom oss.

Detta har vi ju hört många gånger, men vi behöver bli påminda om det igen och igen.

Han fortsatte att ge peppande ord på vägen för att ge mig styrka och tillit, och visa på att detta kommer att gå bra.

Jag kände hans oändliga kärlek och översköljdes av en enormt skön avslappning och jag fick vila i hans starka ljus, som bor i oss alla, i denna frukoststund.

Mitt i detta totala kaos borde jag egentligen känna mig mera knäckt. Visst är mitt jordliga jag orolig, men jag är ständigt hållen av alla hjälpare runt mig. Energin från moder jord ger mig ett enormt lugn och mitt Uppstigningsteam och guiderna visar mig ständigt nästa steg för att vägleda mig framåt. Mitt kraftdjur, min svarta jaguar, ger mig styrka och mod, och det starkaste beskydd man kan tänka sig.

Alla dessa aspekter har jag inom mig, men jag blir påmind och så vackert hållen i denna Kärlekscirkel av hjälpare. Här kan jag vila…djupt djupt…och jag vet att jag är hållen.

Tack!

Detta är min 21-dagars resa med temat Djup Tillit, som jag nu har avslutat. Jag har förankrat energierna genom min egen resa. Jag ser så fram emot att ge dessa energier vidare till alla deltagare.

I introduktionsvideon nedan berättar jag mera om mina upplevelser och varför Uppstigningsteamen väljer detta tema just nu.

I kärlek,

Zoë