Denna helg firar vi Allhelgona, men hur startade denna tradition egentligen?  Och finns det någon koppling till Atlantis? I så fall vilken?

Alla vet att vi firar Allhelgona för att hedra dem som har gått vidare och finns i Ljuset. Det är en fin helg där vi ägnar en extra tanke åt de som lämnat denna dimension. Men, med internationell påverkan har helgen övergått till att bli en blodig maskeradfest, med tiggande barn och tydliga kommersiella inslag mixat med avsmakning av skörden. Grundbudskapet har urvattnats och få vet egentligen ursprunget till denna högtid.

Firandet av Allhelgona sträcker sig långt tillbaka till tiden för Atlantis fall. Det var missbruket av den Gudomliga kraften som till slut ledde till att denna magiska högvibrerande och kärleksfulla civilisation föll. Det var många många människor som fick sätta livet till då Atlantis gick under. Och det är just fallet av Atlantis, då alla dessa själar lämnade, som är startskottet för det vi nu firar. Det är till minne av själarna som lämnade vid fallet av Atlantis som traditionen startade, för ca 13 000 år sedan.

Med andra ord har Allhelgona en väldigt lång tradition bakom sig av att hedra de som gått vidare.

Så ta dig tid att hedra det som hände då, att vi alla gjorde vad vi kunde och efter bästa förmåga, för att undvika fallet. Vi är här nu igen och har möjligheten att återupprätta Atlantis prakt på ett nytt sätt.

Att vi nu passerar denna högtid i årets cykel, väcker alltid minnen, av vad som hände då på Atlantis.

Möjligheten finns nu att sluta denna cirkel, försonas med det som hände och gå vidare, upp till nästa nivå av skapelsen.

I Kärlek,

Zoë

PS Jag vill ge all cred till Bashar som vidareförmedlat denna information. Tack!