Det ÄR verkligen superintressant på vilket sätt vi alla har möjligheten att “renovera” kroppen och tänkandet, och programmera om gamla DNA-spår, gamla präglingar så att vi på djupet kan åstadkomma genetiska förändringar…. Man blir ju HÖG när man tänker på vilken power vi alla ligger inne med! Men vi behöver påminna oss ideligen – eftersom vanans makt har oss i ett jättegrepp…

Och just de där gångerna när vi tappar tillit, börjar tvivla, är på väg att kasta in handduken, inte tror oss om att klara av saker… Så lätt det då är att bli offer igen. Men – på´t igen. Och igen och igen! Vår egen inre coach bör vara igång 24/7 och inte släppa in några små mys monster på den inre scenen…
Dessa små filurer slinker ju mer än gärna upp på den scenen, gång på gång och av ohejdad vana. Vi har fått dem på köpet i det att vi ramlade ner i denna verklighet, i denna inkarnation. Vi har tränat upp dem sedan tidigare – och måååånga – liv, och de har med sig eländes – och fattigdomstänket djupt inne i sina små kroppar.

 
De går på automatik på just sådan låg energi, de lever av de vibbarna. Men – det är fantastiskt lydiga små varelser, det har ju bara gjort vad vi bett dem om. De har följt våra signaler och vad vi – oftast omedvetet – bett dem om till 100% . Så vi har frikostigt – och oftast lika omedvetet – gett dem plats på scenen. Men – nooo more! Vi börjar mer och mer förstå att vara uppmärksamma på vad vi godkänner angående vad som skall få husera på den inre scenen. Och kanske är det så att när dessa små mys-monster inte får vara med i leken mer – skapelsen av våra inre och yttre livstillstånd – när de inser att de är oönskade, så blir de bedrövade av att bli övergivna av oss.

Men – erbjud dem fortsatt samarbete – men mot ett annat mer livsbejakande scenario! De kommer att älskar att få arbete och direktiv av dig. Jag är säker på att de kommer att vara precis lika lydiga i det syftet, även om själva omställningen och omprogrammeringen kan ta lite tid och kännas lite ovant för både dem och oss, i början.

Men – vilka bundsförvanter vi har! De älskar ju ”bara” att göra vad vi ber dem om! Lycka till !