Mycket energi ena sekunden helt slut i NÄSTA? känslighet för ljus, ljud och att du behöver ta tag i ditt liv nu? .. Lugn.. Det blir bättre nu. Nymåne in i oxen idag och här min bästa guidade meditation för att omfamna skuggsidor och gammla beteende och tanke mönster
Hoppas du gillar kanaliserade meditationen & ritualen för just denna fullmåne <3Nymåne gick in 23 april kl 4 i oxens tecken från väduren.
Nu är även en mycket speciell konstellation både med Uranus och Saturnus. Konjunktion i Uranus och kvadratur med Saturnus.Vi har även just nu fem hela planeter i fasta tecken och Pluto i retrograd från den 25/4 (!)
Nymåne betyder ALLTID NY:start, påNYTTfödelse, New beginnings och är en perfekt tid att lämna gammalt bakom sig och blicka framåt. Just denna nymåne är EXTRA bra för just PLANERING och att blicka framåt då vi går in i oxens bestämda energi.


Oxen som står för styrka, bestämdhet, värderingar och planering. PErfekt tid alltså att börja skissa upp ditt drömliv. Uranus ger extra skjuts i spontanitet, innovativitet och intuivitet så ta vara på den energin när du nu skissar på din dröm-plan!


Oxen står även för den sensuella, känslomässiga så nu kan vi ha extra känslighet för allt, ljud, lukt men även andra människors känslor. Håll reda på vad som är ditt och dina känslor och vad som tilhör andra. Det är också perfekt tid för romans och fördjupa romantiska sensuella känslor. Men även det vackra, skönheten omkring oss. Så passa på att göra fint omkring dig.


Oxen är även ekonomin och det materiellas tecken så nu är perfekt tid för att skissa på karriär, ekonomi, investeringar, byta jobb?
Då vi går in i Oxen från Väduren och en ganska jobbig rensningsperiod (se tidigare inslag) så kan även rädslor och skuggsidor från just det materiella, kärlek och eknomi dyka upp, liksom våra egna destruktiva sidor om att vi inte är eller gör tillräckligt. Jag bjuder här på min personliga favorit ritual inför denna nymåne där vi omfamnar våra skuggsidor för att kunna sedan skissa på nya planer.
Kristaller just nu: Malakit, Lapis Azuli, Rosenkvarts, Tigeröga, Månsten, Obsedian bland annat.


Här kanaliserad meditation & ritual för denna nymåne

1. Hitta en plats där du får vara ostörd

2. Tänd ett ljus, rensa med ex salvia eller rosor, ta fram kristaller om du vill.

3. Jag gjorde även ett rosenvatten där jag placerade torkade rosor i vatten och tänkte att när jag dricker det rensar jag skuggsidor extra.

4. Gör ritualen

5. Tacka dig själv sedan att du tog dig tid.

6. Skriv ned i block/dagbok dina drömmar och mål som vi sedan manifesterar till fullmånen

7. Du kan också nu välja en kristall och sov med under kudden

#nymåne #oxen #tanjadyredand #meditation #ritual #SjälsligHälsa #soulflow