Inatt fick jag följa med på en enormt fantastisk resa, som är väldigt svår att sätta ord på.

Jag blev inbjuden både till den inre jorden, Agartha, och även högt upp i sfärerna. Det var en så påtagligt fysisk resa med enoooormt starka energier!!

Jag har aldrig upplevt något liknande förut. Jag har gjort många resor till olika dimensioner under alla år, men aldrig upplevt att jag var där rent fysiskt.

Jag gör just nu kommande 21-dagars healing med temat Djup Tillit, så egentligen är jag väl inte så förvånad.

Minns att jag låg på en säng. Jag ”drömde”, fast det var ingen dröm utan helt verkligt. Jag drogs sedan neråt. Det var väldigt kärleksfullt och en söt liten svart hund guidade mig i en varm trygghet. Jag hörde att jag skulle få besöka Kristallstäderna i den inre jorden, som länge varit en stark önskan. Jag drogs neråt genom en sorts energitunnel och kom ut genom en jättestor grotta, som kanske var 50 meter i diameter. Såg ett drömskt och paradisiskt landskap, som liknande Thailands vackra stränder och natur.

Jag fick besöka olika avdelningar och rum, som har betydelse för mig privat i det jag går igenom just nu.

Sedan färdades jag tillbaka till sängen och började sedan sugas uppåt. Det var en enormt stark kraft och resan pågick en bra stund. Jag passerade olika dimensioner och världar. Det blåste och suget var så oerhört kraftfullt.

Energin jag kände i hela min kropp har jag aldrig medvetet upplevt tidigare. Den är helt obeskrivbar. Så otroligt varm och kärleksfull. Det var som att jag lindades in i en varm kärleksfull filt. Jag var helt omgiven av denna starka kärlek!

Jag upplever stark kärlek nästan dygnet runt i vanliga fall, men detta var heeeeelt amazing!!

Jag upplevde också en väldigt stark doft, med en godis och blomliknande doft, som från en parfym eller ett doftljus. Doften har jag känt i huset i några dagar, och den var väldigt påtaglig innan jag gick och la mig.

Efter den långa färden kom jag upp till en plattform/sfär. Där blev jag välkomnad av ett gäng utomjordingar. Men de såg mera ut som olika karaktärer i en film. De var ca 2.5 meter höga och de kom fram och hälsade en och en. De var oerhört glada för mötet.

Jag gick sedan fram till en kvinna och frågade henne i vilken dimension jag var. Hon svarade 4e. Dvs ett mellanting mellan fysisk och icke-fysisk, vilket var min upplevelse av utomjordingarna som jag mötte.

Besöket här blev också väldigt kort, i alla fall vad jag minns.

Klev in i en hiss och färdades tillbaka ner och vaknade upp i sängen. Där låg jag i ca 1 timme, fortfarande omgiven av den starka kärleksenergin och doften. Jag bara njöt.

Hela den här upplevelsen var lite psykadelisk och jag kan tänka mig att den liknar den vid ayahuasca och dylikt. Den är helt obeskrivbar i ord.

Jag misstänker att detta är något som kommer att ingå i 21-dagars i mars alternativt under en annan planerad process i Uppstigningen som är under bearbetning.

Detta var en repetition av att göra själva Uppstigningen, att byta dimension.

Det kändes fantastiskt!

Titta gärna på min video nedan där jag berättar om min resa:

https://www.facebook.com/zoe.lightworker/videos/1379203962258863/

Massa kärlek,

Zoë