Det kan kännas lite hopplöst nu. Vill den där förkylningen aldrig ta slut? Eller den där tröttheten? Svårt att andas djupa andetag. Och den inre stressen, det där malande.. För att inte tala om huvudvärk, svettningar, kliande på hud och i hår, magen som krånglar och känns uppblåst och människor som verkar ha blivit galna. 😀

Lugn. Allt är som det ska vara. Det är retrograd för Merkurius i känsliga Fiskarna som gör att allt du bearbetat hittills kommer i retur. Känslorna åker berg- och dalbana. Dessutom flörtar Mars (din drivkraft) med Solen (den du ska bli).

Samtidigt möter Merkurius (ditt uttryck) solen, och även det i Fiskarna, tecknet som rymmer oändlig potential och en fullbordan som ger dig plattformen för en väl grundad nystart. Det händer massor med dig nu, ändå kan tålamodet tryta eftersom Mars stressar dig.

Det stora jordande klustret av planeter i Stenbocken befinner sig nu i ditt guru- och kunskapshus. Du gör en inre resa och resultatet av jobbet du utför med dig själv är att du väcker din inre guru. Du kan bli irriterad av människor som säger till dig vad du ska tycka och tänka, kanske till och med av det här inlägget. 😊

Det är din självständighet som nu vaknar. Det är positivt. Du vandrar likt gudinnan Inanna ner i underjorden och kastar av dig de mantlar av anpassning som hängts över dina axlar, både i detta liv och i tidigare liv. För att till sist nå försoning, även med dig själv. Du blir hel. Och fri.

Även bearbetningen av dina minnen från Atlantis är stark nu. Vila, vila, vila. Dina drömmar ger dig inte bara läkning, du kan även drömma sanndrömmar nu. Skriv ner dem direkt på morgonen, för det är vägledning direkt från källan.

Den här veckan kan det hända att du får nog. Kanske du säger upp dig från jobbet, bestämmer dig för att flytta eller kastar ut soffan. Eller på skarpen säger till någon som beter sig ”buffligt”. Det är förändring i luften och det är ditt nya jag som blir trött på kompromisser. Halvbra är inte gott nog. Du är värd bara det bästa. Och nu står du upp för dig själv.

Rensningen du gör handlar dels om din kontakt uppåt, med de högre dimensionerna och det kosmiska hjärtat vid Centralsolen. Det är dina tre övre chakran som nu allt mer blir en del av och handlar i linje med det universella hjärtat.

Dels rensas dina tre nedre chakran, så att du får en bättre kontakt med det kosmiska hjärtat i Moder Jords kärna. Vägen över regnbågsbron som går mellan solarplexus och ditt eget hjärta blir renare och lättare att vandra över.

Och så vidgas och öppnas ditt eget underbara kosmiska kristallhjärta. Sändaren och mottagaren av universella radiosändningar, ditt inre FM- eller AM- band. Eller kanske vi ska kalla det UM-band, eftersom det är universella frekvenser som du tar emot. 😊

Din inre skorsten sotas och fejas, så att kanalen blir ren, vacker och kärleksfull och kan ta emot de högsta frekvenserna. Och den evigt molande värken i din kropp handlar om att du successivt steg för steg lär din kropp att hantera allt högre frekvenserna.

Du kan hjälpa din kropp genom att vila ofta och att jorda dig. Även bad med lite salt i eller en dusch där du tänker dig att alla energier som inte är dina följer med vattnet ut i avloppet. Även en saltskrubb av kroppen kan hjälpa. Och så att meditera förstås. Det är budskap på väg till dig, så fort du gör dig mottaglig nu. Slöjan mellan världarna är nästintill obefintlig.

Var i ditt kreativa jag. Utforska dig själv och ditt inre i tystnad. Stäng av världen ett tag. Ditt gudomliga feminina och ditt gudomligt maskulina är på väg att få hela universum att dansa sin mest kärleksfulla dans. Din dans.

Budskap är på väg. Förändring är på gång. Du förbereds för att fullt förena ditt högsta jag och ditt mörkare jag, yin och yang, himmel och underjord, i dig själv.

Du är på väg att blomma ut i ditt vackraste kosmiska, universella och magiska jag.

Ett liv i glädje, passion och kreativitet tillsammans med oss. Vi längtar.
Gör du detsamma? Eller finns det fortfarande rädslor kvar att skala bort. I så fall, släpp taget om dem.

Våga ge dig ut på ditt livs äventyr. Vi är med dig och stöttar dig, visar vägen och reser dig om du råkar falla.

Kom. Ta steget ut ur rädslan.
Vi är här. Ta vår utsträckta hand.
Placera din inre universella sladdkontakt i vårt uttag och låt den stanna där. För alltid.

Du är så oändligt efterlängtad och viktig för världen.
Kom, du också, med din unika pusselbit. Först då blir världen hel.

Kom! Vi tar emot dig när du hoppar.
Du behöver inte vara rädd. Vi ser till att du landar mjukt.

Allting ordnar sig. Ljuset är på väg.

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light