Nyårdags – och många av oss summerar året som gått. Vad var bra, vad var mindre bra? Vilka var lärdomarna att ta med från årets erfarenheter ? Nyårslöften kanske dyker upp i relation till de tankarna – men det är något jag själv aldrig egentligen lockats av då de brukar resultera i en kraschlandning i skam och sänkt självbild då resultaten inte upp- nåtts.  

För mig är det istället mer lockande att “Låta det gudomliga ta ledningen”, som jag skriver i mitt bidrag i antologin “Över mållinjen”, Ariton Förlag, som nyligen getts ut. Det är ett synsätt som innebär att avstå från att lämna vår ”affirmations – och shoppinglista” – ofta dikterad utifrån vårt ego –  till Livet, Gud, Fältet eller Universum beroende på vilket begrepp vi använder. Det vi vinner är att vi slutar stå i vägen för oss själva med våra ”målbilder” och istället öppnar oss för en vägledning långt klokare än oss själva.

  • Du är en del av den gudomliga kraften – tillåt den att verka genom dig. Var villig att samarbeta genom att öppet och ödmjukt lyssna till den vägledningen.
  • Överlämna dina önskningar och drömmar till det gudomliga. Var säker på att du då får tillgång till en bättre plan är ditt eget begränsade sinne kan fundera ut.
  • Kapitulera inför en kraft långt visare än dig själv- inse att du inte alltid vet ditt eget bästa. Stå inte vägen för dig själv – släpp din kontroll och öppna dig för oanade möjligheter.
  • Sluta kriga mot livet och dina omständigheter. Du vinner avslappning, lugn och kraft. Spännande synkroniciteter blir då istället din följeslagare. Lyssna till tecken – du är vägledd.
  • Bli kompis med tiden. Släpp tanken på att forcerat få saker att hända inom specifika tidsramar – och inse att allt sker vid rätt tidpunkt. Låt det gudomliga ta ledningen. Lita på Livet!

Så låt ditt 2019 bli ditt bästa år någonsin! Följ din inspiration, din ingivelse och det dina drömmar säger dig att göra. Vårda din vision, gör den levande och väck krafterna inifrån till ditt stöd.

Med dessa ord önskar jag dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2019!