Världens alla blickar har under en tid riktats emot denna fantastiska 16-åring som valt att säga ”nu är det nog!”

Denna Ljusvåg som sveper över hela världen är helt magisk! Att förändringen nu sker i det fysiska går inte att ta miste på. 

Då jag känner av mycket förvirring gällande det som sker vill jag lyfta den kritik och de mörka konspirationsteorier som figurerar där ute. 

Jag ber er vänligt men bestämt: Snälla gå inte på dessa märkliga påståenden att Greta skulle vara involverad i någon mörk agenda! 

Självklart finns det fortfarande mörka agendor och den mörka sidan gör sina försök att trycka tillbaka den enooorma ljusvåg som snabbt fortplantar sig runtom på jorden just nu.

Om du väljer att tänka logiskt så kan dessa rykten inte komma någon annanstans än från den mörka sidan. För vad har vi för intressefrågor i detta? Vi har exempelvis en hel oljeindustri som självklart inte vill sluta sälja sin olja. 

Men, varför skickar makteliten stora summor till olika miljöorganisationer kan man undra? Det kan självklart finnas olika maktagendor i det, som att försöka styra, visa sitt falska eller sanna stöd osv. Att försöka köpa sig till makt ser jag endast som ett försök att påverka ett stadigt tuffande ljuståg att ändra riktning. 

Så för att vara extremt tydlig. Greta är inte styrd av någon maktelit. Men visst försöker de gå in och styra henne. De försöker…. Det är endast på hennes eget initiativ som hon drog igång detta. Det finns ingen annan som har påverkat henne att göra detta. Hur många rykten du än har hört. 

(Det råkar även vara så att jag har arbetat med hennes mamma i musikaliska sammanhang och har kollegor i musikbranschen som känner Malena mycket bättre än jag. Gretas familj tillhör inte någon maktelit, men som alla mycket kända personer har givetvis Malena blivit inbjuden att delta på tillställningar där makteliten ingår. Men det i sig betyder inte att det finns en agenda).

Självklart är det många i maktelitens led som försöker påverka Greta, men det kommer de inte att lyckas med. Hon är även enormt beskyddad i detta.

Ett sätt att försöka trycka tillbaka denna Ljusvåg är att försöka hitta luckor i forskningen. Det finns forskning från båda håll, vilket det alltid gör inom olika ämnen. 

Från mitt perspektiv är det många olika faktorer som påverkar våra klimatförändringar. Det finns de faktorer som tillhör de naturliga cyklerna i naturen och således inte påverkas av hur många gånger du åker till Mallis eller om du sopsorterar. Sedan finns det naturliga faktorer som tillhör Uppstigningen och de kraftfulla energivågor som sköljer över oss samt andra fenomen som tex sk Solar Minimum (med en risk för en ny istid!) och annat som hör Uppstigningen till.

Det vi alla samlas kring på gator och torg är den dagliga misshandel av vår älskade Moder Jord, med alla utsläpp av gifter, utnyttjandet av hennes naturtillgångar med en fullständig obalans där vi bara tar från henne, men varken vårdar eller ger något tillbaka.

Det är detta som måste få ett slut!!

Vi är inne i den delen av Uppstigningen där vi mer och mer ser Ljusets framfart i det fysiska. Det är nu det händer! Det kan inte bli tydligare än såhär…att gatorna fylls av demonstrerande barn, ungdomar och vuxna som säger: ”Nu räcker det!”

Så glädjs i detta! Fira och dansa! Vi har väntat länge och det är nu det händer. Fallet av den mörka sidan och återupprättandet av Sanningens Ljus. Så det är dags att fira tillsammans!!

I dessa tider av kaos och förvirring med mycket desinformation är det så viktigt att vara i djup kontakt med Sanningen i hjärtat. Är man inte i kontakt så är det lätt att gå på likande försök från den mörka sidan.

Sök inåt och håll blicken stadigt mot den nya ljusa värld vi är på väg emot!

I Kärlek,

Zoë

PS Alla kommentarer med hänvisning till mörkrets påstådda agendor osv kommer att raderas, då denna sida hålls helt ljus och ren.