Hej kära Inspire-läsare!

Kanske är jag en helt ny bekantskap för dig? Några av er känner mig redan från min blogg “Konsten att tina en frusen själ” på Facebook. Det är även titeln på min första egna bok. Den handlar om mitt uppvaknande i bergen i Himalaya tillsammans med tibetanska munkar och en grupp karriärister. Jag hade då statusmässigt “lyckats” fast var ändå olycklig. Något fattades. Så – för att finna den saknade pusselbiten, den ultimata visdomen – gav jag mig ut på en “round-about” som har omfattat många olika världsdelar, ursprungsbefolkningar, metoder och filosofier. Den har varat i ett decennium och jag förstår nu att den är livslång.

Visdomar är svåra att fånga. Pusselbitarna visade sig vara oändligt många och flerdimensionella. För varje bit har den stora bilden klarnat något. Som en medvetenhetens Sherlock Holmes försöker jag förstå den verklighet vi möter i vårt samhälle idag, genom att tillföra våra förfäders glömda och gömda visdomar till modern vetenskap. Jag rör nyfiket om i grytan och ser vad som händer.

Med kvantfysiska glasögon försöker jag tolka förfädernas universella språk för energiernas principer och flöde, med allt ifrån legender, astrologi, gudar/gudinnor, Moder Jord/Fader Himmel och till hur vi alla är del av samma skapelse. Jag låter “ancient wisdom” bli en del av min syn på utvecklingen av framtiden, vare sig det handlar om utveckling av samhälle/företag, nya former av terapier/healing eller av mitt eget liv.

Många gånger har jag varit rädd för de krafter som jag möter och väcker på min väg. Eftersom jag vandrat och levt med olika mästare bland urfolken, är det med största vördnad som jag har närmat mig deras kunskaper och visdomar. Det har därför tagit tid för mig att våga ge dem vidare och att vara en röst i offentlighetens ljus. Sedan några år tillbaka har jag fört kunskaperna vidare via min privata blogg på Facebook och nu är det dags att ta det ett steg vidare.

Du möter mig i tidningen framöver på de sidor som handlar om de universella energier som du förväntas hantera under de kommande månaderna. Såsom ovan, så ock nedan. Istället för att fladdra runt i stormens energivågor, är min önskan att du genom mina inlägg får hjälp att segla genom dem och förstå vad det är som pågår.

Och det viktigaste av allt: Du är inte ensam. Vi är många som upplever liknande saker som du. Så låt oss stödja varandra. En hand här och en annan hand där, så balanserar du lättare över de svåra passagerna i livet.

Universum kommunicerar med oss på olika sätt. Mitt språk, som jag tolkar planethändelserna utifrån, är en blandning av den evolutionära och den shamanska astrologin och det jag får till mig från guiderna. Mina framtida blogg-inlägg på Facebook kommer även att publiceras här på Inspire-bloggen. Jag tänker också förtydliga sådant som kan öka din förståelse av vad du själv tycks ha planerat inför din födelse hit till jorden, din egen plan för ditt uppdrag på jorden. Allt för att du ska kunna ta fram förstoringsglaset och bli din egen detektiv.

Så nu tar jag mina första skälvande steg ut i ljuset och hoppas på att få mötas av din stödjande hand. Tack för att du är med och bidrar till en bättre värld. Du är oändligt värdefull. Tillsammans skapar vi den värld vi drömmer om. Du och jag. Alla tillsammans.