Att skapa en stadigvarande kontakt med det högre jaget är en viktig del i den kommande 21-dagars healingen, med temat Djup Tillit. Att lita på sig själv, sin egen inre kraft och vägledning. Att verkligen landa i en klarhet i kontakt med ditt Hjärtas kompass, så skapar du en enormt kraftfull inre visshet om vilket ditt nästa steg är.

En medveten kontakt med det Högre Jaget är en enorm tillgång här.

Vi har många hjälpare med oss på vår vandring på jorden. I upplevelsen av att vara separerad från Källan, behöver vi ha någon sorts fingervisning om vår väg framåt i livet. Annars hade vi nog mest snurrat runt i cirklar, utan att hitta någon röd tråd.

Vi har ju vår huvudguide som är huvudansvarig för oss. Guiden har koll på de själsliga kontrakten, att de följs och att vi tar den lättaste vägen, med minst motstånd. Även om vägen inte upplevs som så lätt alltid…

Poddavsnitt 12 och 15 berättar jag om min syn på och mina upplevelser av mina guider. Det är en sådan ynnest att ha en medveten kontakt. Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle se ut annars och det vill jag nog inte veta… ha ha ha!! Då skulle jag nog fortfarande snurra runt bland Stureplans klubbar. Älskar ju fortfarande att dansa, men kanske inte i den miljön…

Vi har även andra guider, mästare, änglar, vår stjärnfamilj…vi har så många som assisterar oss på vår väg genom livet. Även om vi många gånger känner oss ensamma.

Anledningen till att jag brinner så mycket för att väcka andra människors medialitet, som med min Mediala Skola, är just det att jag vill att ALLA ska ha kontakt med sina hjälpare. Det är fantastiskt att se hur eleverna utvecklas, från att inte uppleva någon kontakt alls till att ha en direktlänk för guidning och vägledning. WOW!

I söndags fick jag uppleva en mera medveten kontakt med… MITT HÖGRE JAG! Tjohooo!! Himla härlig kvinna det där! He he he…

Vi har ju alla en del av oss, en del av vår själ, som befinner sig på ett högre plan. Föreställ dig som att du har någon som svävar ca 300 meter ovanför dig. Denna någon, som är ditt Högre Jag, har ett helt annat perspektiv och ser långt långt framåt, åt sidorna, bakåt, upp och ner. Precis som de andra guiderna har det Högre Jaget ett helhetsperspektiv och kan utifrån det guida det mänskliga jaget på ett fantastiskt sätt.

Så, i söndags när jag sitter och skriver och ställer frågor för att få kanaliserade svar om nästa steg och om jag/vi är på rätt väg… vad är det högsta bästa i allt som sker just nu? Då kommer det en klar och tydlig röst in och pennan flyter fram på pappret i en rasande fart. Jag har aldrig skrivit så snabbt i hela mitt liv och min speciella kanaliseringspenna gjorde ett superbra jobb.

”Ett steg i taget. Du ser inte hela bilden, hela vägen just nu. Lita på mig, ditt högre jag…. Det finns en plan och den är klar och tydlig, men du behöver ta dina små steg på vägen där emellan…”

Turbulensen och kaoset världen över ökar och då gäller det att ha en trygg plats av total tillit att landa i. På denna varma plats är du helt hållen och därifrån blir du fullständigt vägledd.

Här ser du min video från Facebook om söndagens kanalisering av mitt Högre Jag.

I kärlek,

Zoë