Ska bli roligt att skriva och kanske inspirera här. Jag är helt ny bloggare och inspiratör på Inspire.
Därför kommer jag denna gång att presentera mig själv och vad jag gör. Så detta inlägg är mest för att beskriva och presentera mig för Er.
Jag är Kickasscoach, pedagog, coach, terapeut, författare och inspiratör och kommer då och då skriva inlägg i bloggen. Jag har även tidigare bloggat om andlighet, det mediala, psyket och om livet i alla de skalor som kan tänkas finnas. Jag är även utbildad inom beroende så därför kommer även detta ämne dyka upp och tillsammans med det även medberoende. Hit hör också personlig utveckling genom livets alla faser. De svårare faserna kan vi i bland behöva ta hjälp och stöd för att klara. Och jag är väldigt tacksam om ni vill bomba mig med önskemål kring mina områden. Just nu har jag också påbörjat en bok inom personlig utveckling som jag hoppas ska bli klar till nästa år.

Den mesta tiden är jag medium-det är ju inget jag heller kan springa i från, och vill inte heller det men det betyder att skrivande mm har plats två i rangordningen. Men det mediala jobbet upptar många timmar samt att vägleda människor i personlig utveckling, från vardagspsykologi och motiverande till den tunga biten kring beroenden.

Min mediala förmåga har jag haft sen jag var liten men det är först i vuxen ålder jag lärt mig hantera mina förmågor. Så enkelt beskrivet så har min andliga/mediala utveckling pågått från 20 år med aktivt arbete dagligen till idag, är nu 52 år. Började att arbeta som medium för ca tio år sedan. Då kände jag mig redo och hade koll på energierna, kunde hantera dem utan osäkerhet. Att ha kontroll och kunskap är för mig a-o då mediumskapet är ett rent energiarbete. Men jag ser inte detta jobb som ett jobb man någonsin kan bli helt fullärd i, tvärtom-jag lär mig fortfarande nya saker. Men grunden och kunskaperna ska finnas där för att sedan plussa på med mer erfarenhet.

Jag hoppas att jag kan tillföra något här på Inspire och är väldigt tacksam om ni vill skriva om vilka ämnen ni önskar läsa om. Till nästa gång väljer jag ett ämne som många vill läsa om när jag skriver ett blogginlägg.

Sköt om Er så ”ses” vi när jag har publicerat mitt första riktiga inlägg! Kram/ Monika