Oh Graduation Day ~ kan nu lĂ€gga till ” cert. Ho’oponopono Master Practitioner” till min cv đŸ˜­đŸ’šđŸ™

Nu kommer tĂ„rarna. SĂ„ tacksam. Började internationella utbildningen förra Ă„ret redan men har extremt mycket svĂ„rare att lĂ€ra mig nya saker efter min stroke. Jag kan lĂ€sa texter om och om igen men vissa saker fastar inte. SĂ„ jag fĂ„r KÄMPA extremt mycket mer Ă€n kanske andra med inlĂ€rning. Det tar kraft och enegi

DĂ€rför Ă€r jag EXTRA stolt och tĂ„rögd att nu gjort sista etappen och Ă€r alltsĂ„ certifierad av internationella Dr Hew Len and Dr Joe Vitale đŸ™âœšwihuu! 

Ho’oponopono Ă€r utformad av ursprungsbefolkning pĂ„ Hawaii. Den har ocksĂ„ anvĂ€nts av ursprungsbefolkningar pĂ„ Haiti, Samoa och Nya Zeeland. Metoden Ă€r att genom en stark men enkel ursprungsbön ta emotionellt ansvar och förlĂ„ta, och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt börja din inre lĂ€kningsprocess. 

Det har pÄgÄtt forskning om lÀkningsprocesserna och med fantastiska resultat: framförallt för att lÀka trauman, jobbiga saker men Àven oro, stress och Àltande.

Jag kommer snart att erbjuda Ho’oponopono sessions online samt ocksĂ„ koppla ihop det EFT tapping & ibland enkla yoga övningar för trauma bearbetning đŸ™âœšđŸ˜­đŸ’š en session kommer att vara 60 min och du sĂ€tter eget tema, sedan kan du bara slappna av och guidas in i Ho’oponopono som jag mantrar Ă„t dig đŸ™đŸŒŸ 

Är sĂ„ tacksam âœšđŸ™đŸ’š tack livet Ă€ndĂ„