Stormen ”Dennis” är på ingång i Sverige. Enligt principen ”As above, so below” så är det även stormvarning i kosmos. Schumann-resonansen ”peakar” var och varannan dag. En uppfriskande vind som nu kommer in i ditt liv och sveper iväg med det som du är klar med. En dörr (en partner, jobb, bostad, beroende etc) stänger, så att en ny kan öppnas.

Du står nu på tröskeln till helt nya perspektiv och insikter. Kontakten med universum fördjupas. Dina guider griper tag i dig och vänder dig mot din sanna väg. Det kan i veckan kännas som om en stor gudomlig hand kommer ner, lyfter upp dig från stigen du går på och sätter ner dig på en helt ny stig.

Hela den kommande veckan förbereder dig inför nymånen den 23/2 i djupt kreativa, andliga Fiskarna, tecknet som innehåller oändlig potential. Det är som att din ”blue print”, idén om ditt ursprungliga sanna jag, ditt eget nollpunktsfält, återställs.

Har ni sett filmen med Jack Black, ”Be kind rewind”? Ett magnetfält suddar ut innehållet på alla videofilmerna i en butik för videouthyrning. Jack tvingas spela in filmerna på nytt i kortformat med handkamera, för att kunna ha något att hyra ut. Filmerna blir provisoriska, amatörmässiga och gör succé eftersom de kommer från hjärtat och därför är geniala. Alla vill hyra just hans filmer.

Den här veckan ställs du i ett Rewind och Delete-läge inför nymånen. Vissa personer, situationer och föreställningar suddas ut, medan nya idéer och insikter kommer in. Och bäst av allt, din energi och handlingskraft återvänder när Mars nu kliver in i världsförbättrande, jordade och ambitiösa Stenbocken.

Det finns dock ett litet krux. Kommunikativa Merkurius vänder retrograd i andliga Fiskarna och det fördjupar kontakten med dig själv och ditt högre jag. Samtliga retrograder ger oss en chans att göra om och göra rätt. Fram till den 10/3 ser du över viktiga livsområden och finslipar det som du inte vågade ta tag i sist.

Fast det kan också göra dig frustrerad eftersom Mars i Stenbocken vill framåt och vidare, medan Merkurius blir en Alfons Åberg som säger ”ska bara” och ”bara lite till” medan pappa väntar i dörren på väg ut.

Det som gör den kommande veckan underbar är att lyckoplaneten Jupiter i Stenbocken nu äntligen möter Neptunus i Fiskarna i en vacker sextil. De har varit på väg länge och det var bra, för nu på torsdag den 20/2 har även urkvinnan Lilith hunnit hem till Neptunus för att viska hemligheter i örat. Något du inte sett tidigare, blir nu fullkomligt klart för dig. Kanske du har ett kärt intresse eller en talang, t ex för healing eller konst, som du nu förvandlar till business?

Det kan kännas som att någon rycker undan mattan under dina fötter, när dörren till det du trodde var sant nu stängs. Du blir antagligen rädd, eftersom din känsla av trygghet utmanas. Andas, andas och kom ihåg att meditera. Be dina guider och änglar om hjälp.

Ha tillit. Minns att allt som sker, vad som än händer, är en förklädd välsignelse. Om inte den gamla dörren stänger, så kan inte heller den nya öppnas.

Om den här veckan vore en låt så är det ”Åh, en så’n underbar morgon” från Rodgers-Hammersteins musikal Oklahoma.

”Oh, en så’n underbar morgon,
oh, en så’n underbar dag!
Jag har en aning den ger mej,
allt som jag innerst vill ha.

Du kanske inte ens ännu känner till vad du innerst inne vill ha? Tänk om det är det som Lilith viskar till dig? Du kanske inte ens har vågat erkänna det för dig själv. Och nu sker det.

Det blir ett par omtumlande veckor och nymåne. Och du kommer ut från dem med nya kunskaper om dig själv och dina gåvor. Du står på tröskeln till dig själv, i full balans.

Låt stormens vindar blåsa igenom allt och ta med sig det som ska städas ut. Låt vinden söka igenom varje skrymsle och varje vrå. Allt som stjäl din energi och din privata egentid ska ut, vare sig det är beroenden av telefoner, TV, relationer, alkohol, shopping eller vad det nu kan handla om. Eller ditt motstånd mot att gå fullt ut in i ditt andliga jag och överlämna dig till universum.

Du är kraftfull och stark. Du klarar det här galant. Se till att jorda dig och vara i kontakt med ditt hjärta. Ge dig själv egen tid.

Och om din nya idé får dig att tappa andan, så minns Jack Blacks tafatta videoinspelningar. Allt det som du gör från hjärtat blir genialt, även om du bedömer det som tafatt, omöjligt eller att ”andra kan bättre”. Ingen kan göra det på samma sätt som du.

Du är unik och ditt hjärta är genialt.
Bäddat för succé!

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light