Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 4 nummer för endast 280 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

Vinterumret finns i butik nu 

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se

 

 Välkommen till vinternumret!
Vinter… smaka på ordet, blunda och känn. Vinterns högtider är magiskt kärleksfulla och ingjuter en känsla av förväntan, nystart och framtidstro. Naturen blir stilla och går in i vila. Våga upplev stillheten inom dig och ge dig själv ett par stunder av medveten reflektion inför ditt liv och det du upplever just nu. Kanske vill du plocka fram ditt inre lekfulla barn och skapa ett drömkollage inför det kommande året. Vad längtar du efter? Vad önskar du? Hur vill du leva?
I vinternumert ger Meggan Watterson oss inblick i den gudomliga kvinnlighetens djupa mysterier och HeatherAsh Amara berättar om vår inre eld och hur vi kan öka vår livskraft och energi. Alan Cohen beskriver hur du kan välja ljusets lag istället för karmans lag genom att välja kärlek och förlåtelse framför rädsla och straff. James Van Praagh hjälper dig att rensa ut energimässigt skräp som ligger kvar inom dig så att du kan möta det nya året lite lättare och mer ljusfylld. Donna Eden ger oss tips på hur vi kan använda energimedicin och göra det till en daglig rutin som ger oss ny energi och stärker immunförsvaret. Annette Wasting ger oss inblick i
kundalini yogans värld och vi får ta del av ett yogapass för att stärka vitaliteten och lindra eventuell stress.
I det här numret har vi även flera nya fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet.
För att fira det nya året har vi ett extra fint erbjudande på prenumeration av tidningen Inspire. Du får en gåva och rabatt på Cissi Williams kurser, läs mer på sidan 70.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i vinternumret.
Soliga vinterhälsningar
Eva Danneker

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This