Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

VINTERNUMRET FINNS I BUTIK NU!

Du hittar tidningen på Coop, Ica och Pressbyrån.

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Du kan även läsa Inspire på Readly

Välkommen till Vinternumret!
Dagarna blir allt kortare och vi kan mysa med tända ljus och sakta ned tempot.
Jag ser hur naturen liksom hjälper oss att blicka inåt, vila och hämta ny kraft. Årets sista dagar närmar sig och cirkeln är på väg att slutas än en gång. Får du liksom jag den här känslan av att vilja summera, reflektera och blicka tillbaka? Hedra dig själv och de
erfarenheter som kommit till dig, kanske vill du göra en fin liten ritual och släppa taget om det som varit och göra dig redo för det som ska komma.
Jag vill passa på att tacka Inspires medarbetare, annonsörer och inte minst alla våra
fantastiska läsare för ett fint år tillsammans. Jag känner mig så där härligt förväntansfull på vad som kommer att manifesteras nästa år. Det här året känns det lite extra högtidligt eftersom vi går in i en ny dekad.
I vinternumret lär oss Lisa Natoli hur vi kan bjuda in julens känsla av magi, kärlek och helighet – året om.
Tanja Dyredand berättar om skrattet som kan rädda liv och hur hon läkte sin kropp efter utbrändhet och stroke. Neale Donald Walsch berättar om den essentiella vägen och beskriver vad mänsklighetens stora utmaning egentligen består av och vad vi kan göra för att komma vidare.

Meggan Watterson berättar om budskapet i Maria Magdalenas evangelium och hjälper oss att upptäcka kärlekens närvaro runtomkring och inom oss. Vi får ta del av Sophie Bashfords upptäcktsresa inom den kvinnliga gudomligheten och hon lär dig att arbeta med din inre gudinna för att uppnå totalt uppvaknande.
Upplever du en känsla av tomhet så läs artikeln av Matteo Sol där han beskriver vad som ligger till grund för tomhetskänslor och ger dig en förståelse för känslan och flera möjligheter att läka ditt inre tomrum. Lisa Hammar beskriver Mooladhara, vårt rotchakra, och ger oss tips på hur vi kan läka och balansera vårt rotchakra. Aletheia Luna ger oss ett nytt sätt att se på bön och berättar hur du kan få upplysning, läkning och livsguidning med hjälp av bönens kraft.
I det här numret har vi som vanligt våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Besök gärna vår hemsida, www.inspireyourlife.se, där hittar du flera
bloggare som delar med sig av sina innersta tankar.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i vinternumret.
Soliga Vinterhälsningar
Eva Danneker

VÅRVINTERNUMRET KOMMER UT I BUTIK 9 FEBRUARI

Du hittar tidningen på Coop, Ica och Pressbyrån.

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Du kan även läsa Inspire på Readly

Välkommen till Vårvinternumret!
Tänk vilken skillnad en dag kan göra, allt beror på vad vi väljer att fylla den med och hur vi väljer att ta emot det som kommer till oss. Vi har en vilsen vinter, blundar jag så kan det nästan vara vilken månad som helst. Men inom mig viskar känslan att ljuset är på väg tillbaka. Jag plockar fram en av mina favorittankar: Det du skapar är unikt för att det kommer just från dig. Den tanken gillar jag och hade det inte varit för den så hade det inte blivit många böcker skrivna – och tanken uppmanar oss att bidra och att känna ett större sammanhang med djupare mening. Du och jag gör skillnad och vi behöver ta plats i världen på vårt eget unika sätt och med våra unika gåvor. Vilka gåvor längtar efter att komma till uttryck genom dig? Vad vill du bidra med?
I vårvinternumret utforskar vi det nya medvetandet och vi möter stamcellsforskaren Bruce Lipton – en pionjär när det gäller att koppla samman vetenskap och andlighet. Han beskriver hur vi genom att förändra våra övertygelser också kan förändra vår egen och jordens framtid. Forskaren Gregg Braden berättar om varför vi behöver bryta Darwins förtrollning och börja tro på en ny berättelse om människan för att kunna återkoppla oss
med vår inre intelligens.

Thomas Jönsson berättar om Vattumannens tidsålder, uppvaknandets tid och hur den nya världens utmaningar och möjligheter sätter vår tillit på prov. Kan hudkontakt med jorden läka våra kroppar? Lilian Alterskjaer berättar allt du behöver veta om jordning och vad det innebär för vår hälsa. Låt anden vägleda dig genom orakelkorten – Denise Linn lär oss hur vi kan använda korten för att låta anden guida oss till vårt livsöde. Matt Kahn förklarar hur vi kan få slut på kriget inom oss genom att betrakta egot med kärlek och medkänsla. Ett glimrande nytt år har tagit sin början och Lee Seger ger tips på hur du kan skapa ditt
magiska 2020. Charlotte Hagelin visar hur du fyller ditt hem och ditt liv med ny energi. Följ hennes femstegsmodell för att skapa ett hem du trivs i. Lisa Hammar beskriver Swadhistana, vårt sakralchakra, och ger oss tips på hur vi kan läka och balansera vårt
andra chakra som en del i kundalini-uppvaknandet. Anna Larsson berättar om Kolibrins heliga gåva, evolutionen och växandets princip som kommer till oss när vi släpper taget. I det här numret har vi som vanligt våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Besök gärna vår hemsida, www.inspireyourlife.se, där hittar du flera nya bloggare som delar med sig av sina innersta tankar.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i vårvinternumret.
Soliga hälsningar
Eva Danneker

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This