Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

Vårvinternumret finns i butik från 21 februari

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Vi finns även på Readly

Välkommen till Vårvinternumret!
Ett nytt år har tagit sin början och jag sitter i skrivande stund och blickar ut över ett magsikt vackert vinterlandskap. Tänk ett helt nytt år med så många
möjligheter, nya äventyr och utmaningar som ligger framför oss. Jag känner mig fylld av förväntan och längtan inför allt det nya som som väntar. Ibland får jag påminna mig själv om att vara här och nu och inte flyga iväg in i framtiden. Då är det bra att spendera tid med hästarna, de får mig att verkligen landa i kroppen, att se och känna det som är här just nu. Naturens uppvaknande, de värmande solstrålarna och spirande knoppar kommer när det är dags. Så jag passar på att odla mina morgonrutiner och skapar mig en stadig grund av närvaro, förankring och glädje för att kunna möta de kommande dagarna på bästa sätt.
I det här numret så får vi ta del av flera tips på hur du kan skapa hållbara drömmar och mål, bland annat så berättar Christine Page om hur vi kan skapa det själen längtar efter snarare än det som egot vill ha och hur vi kan låta smärta och sjukdom bli en katalysator för förändring. Vi får också en inblick i hur våra känslor kan vägleda oss framåt. 

 

Caroline Shola Arewa beskriver hur vi kan ge barn kraft och trygghet i vardagen genom meditation. Lisa Natoli berättar hur hon fick uppleva mirakulös läkning som förändrade hennes liv genom att förändra sina tankar och inre energi, hon ger oss flera tips på hur vi kan läka oss själva och våra relationer. Diana Cooper tar oss med in i Drakarnas värld och vi får lära oss vilke de är och hur du kan tona in på dem.
I det här numret har vi såklart även våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Jag vill även passa på att tipsa om vår hemsida, där finns flera bloggare som skriver om stort och smått.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i vårvinternumret.
Soliga Vårvinterhälsningar
Eva Danneker 

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This