Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

SOMMARNUMRET FINNS I BUTIK NU!

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Vi finns även på Readly

Välkommen till Sommarnumret!
Livets skiftningar kan föra med sig olika upplevelser och känslor, det som jag upplever som fantastiskt härligt kan föra med sig en helt annan känsla hos dig.
Vet du vad du behöver och vad som gör dig lycklig? Vilken är din unika gåva? Känner du att du är en del av en mycket större verklighet än den vi kan se med blotta ögat? Har du en längtan att utforska ditt inre? Sommaren är en fin tid att vara ute i naturen, ta långa promenader, meditera, reflektera och bara vara. Ge dig själv tid, upplev mellanrummet och upplev den du innerst inne är. Om du kan stå i din egen kraft så inspirerar du andra att uttrycka och blomstra i sitt unika jag.
I sommarnumret berättar Mateo Sol om hur viktigt det är att vi vågar gå vår egen väg i livet fast det kan upplevas ensamt ibland. Vi ställer spännande frågor om cellminnen och cellhealing till Brandon Bays, grundaren av metoden Resan.
Nicholas Pearson lär oss hur vi kan använda kristaller för att få kontakt med moder jord, vi får lära känna flera gudinnor och vilka stenar de förknippas med.

Annika Panotzki berättar om regnbågsmat som en livsstil och hur vi kan ge oss själva kärlek och skapa balans med hjälp av maten. Vi får ta del av Byron Katies fyra frågor som lär oss att älska livet som det är. Aletheia Luna lär oss hur vi kan göra för att välja rätt tarot- eller orakellek och hur vi arbetar med vår inre
utveckling tillsammans med korten. Vi får även tips på hur vi kan skapa ett heligt altare för andligt utövande och meditaion. Anna Larsson beskriver de fyra
riktingarnas visdom och hur vi kan följa skönhetens väg. Lou Åberg berättar om Yoginiyoga och vi får ta del av ett välgörande yoginiyogapass tillägnat Saraswati som hjälper oss att bjuda in kreativitet, tillit och flöde i våra liv, perfekt för sommarens långa dagar.
I det här numret har vi även våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Jag vill även passa på att tipsa om vår nya bloggsida på vår hemsida, där finns flera bloggare som delar med sig av sina innersta tankar.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i sommarnumret.
Soliga Sommarhälsningar

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This