Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

Vårnumret finns i butik från 18 april

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Vi finns även på Readly

Välkommen till Vårnumret!
Nu är det vår på riktigt! Naturen gör sig redo för att spira och visa sitt gröna
jag igen. Solen värmer och det luktar vår i skogen. Jag är så tacksam för att ha
naturen så nära inpå och njuter av dess skiftningar. Tänk vilken glädje och källa till återhämtning som finns där ute för oss hela tiden. Ge dig själv tid att gå ut och bara andas en stund, ta in livet som det är just nu och känn tacksamheten sprida sig i kroppen, så kommer dagarna att kännas än mer meningsfulla.
Våren kan vara en utmanade tid för våra kroppar så jag tänker vara snäll mot mig själv och ge mig näring på alla plan, meditera, yoga, umgås med hästarna och äta energigivande mat så att jag kan växa och bidra än mer till mina nära och kära och till er härliga läsare! Vad kan du göra för att ge dig själv näring så att du kan njuta av en blomstrande sommar?

I vårnumret så får vi ta del av flera vetenskapligt bevisade effekter av att leva i tacksamhet och vi får tips på hur vi kan börja praktisera tacksamhet även när livet inte känns perfekt. Alan Cohen berättar hur livet fungerar så mycket bättre när vi väljer vägen med minst motstånd och litar på andens vägledning. Aletheia Luna lär oss hur vi kan göra för att börja skriva automatisk skrift, ett enkelt, snabbt, säkert och kraftfullt sätt att knyta an till din själ. Felicity Warner förklarar vilken kraft den heliga oljan Olibanum (Frankincense) besitter och hur den kan hjälpa oss att sätta anden och själen i samklang med det gudomliga. Lou Åberg berättar om Yoginiyogans historia och vi får ta del av ett välgörande yoginiyoga pass. Passet är tillägnat Lakshmi som hjälper oss att bjuda in kärlek, omsorg, skönhet och överflöd i våra liv, visst låter det underbart.
I det här numret har vi såklart även våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Jag vill även passa på att tipsa om vår hemsida, där finns flera bloggare som skriver om stort och smått.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i vårnumret.
Soliga Vårhälsningar
Eva Danneker

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This