Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen ger dig djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling. Vi presenterar reportage med Gregg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page, för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Tidningen drivs idag av Eva Danneker, som vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni. Eva har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art-lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur. Eva är även medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Inspire utkommer med fem nummer per år.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på:

  • Pressbyrån, Coop, Ica och Hemköp
  • Vattumannen, Stockholm.
  • Välsorterade hälsokost- och livsstilsbutiker

HÄR kan du se var Tidsam säljer tidningen Inspire nära dig.

Vi söker fler återförsäljare! Kontakta oss på info@inspireyourlife.se för mer information.

Är du skribent?

Vi söker fler bloggare och skribenter! Om du är intresserad av att skriva för Inspire, kontakta oss på info@inspireyourlife.se