Välkommen till Inspire

– Din hälsoguide för kropp, sinne och själ.

 

Inspire är ett magasin fyllt med inspiration till hur du kan leva ett glädjefyllt liv där du lyssnar till din inre visdom. Tidningen är fylld av djupgående intervjuer med ledande experter inom hälsa och personlig utveckling, vi presenterar reportage med Greg Braden, Deepak Chopra, davidji och Christine Page för att nämna några.

Inspire grundades 2009 av Alan och Cissi Williams, terapeuter med en passion för att hjälpa andra. Inspire drivs idag av Eva Danneker,  Eva vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni, hon har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur.  Eva är medgrundare till Inspired life travel som erbjuder kursresor till Spanien och Azorerna med vandring, personlig utveckling och yoga.

Prenumerera

Prenumerera på Inspire och få tidningen bekvämt hem i brevlådan. Du får 5 nummer för endast 390 kr. Vi bjuder på portot!

Inköpsställen

Inspire finns att köpa på Pressbyrån, Coop och Ica. Samt i välsorterade hälsokost och livsstilbutiker.

Vattumannen, Stockholm

Här kan du se var Tidsam säljer Inspire tidningen Klicka här >>>

Vi söker fler återförsäljare kontakta oss för mer information info@inspireyourlife.se

Är du skribent?

Vi söker bloggare och skribenter

HÖSTNUMRET KOMMER UT I BUTIK 19 SEPTEMBER!

Du hittar tidningen på Coop, Ica och Pressbyrån.

Har du missat ett nummer? Kontakta oss på info@inspireyourlife.se 

Du kan även läsa Inspire på Readly

Välkommen till Höstnumret!
Dagarna är fortfarande långa och solen värmer, naturens skafferi dignar av frukt, bär och svamp. Ibland känns som om tiden stretchar sig och ett skönt stilla
mellanrum uppstår. Visst är den känslan härlig? Men vips, ibland så blir allt kaos, det ska fixas, deadlines hållas och tiden rinner iväg. Det här är livets
skiftningar som gör att jag känner mig levande och jag vill ha dem, jag trivs med lugnet varvat med ett högre tempo. Tricket är att veta hur du skiftar fokus och för mig har nyckeln varit medveten närvaro, naturen, djuren och sist men inte minst att vara chefredaktör för Inspire. Att arbeta med Inspire känns meningsfullt på så många plan eftersom våra reportage och artiklar är utvalda för att hjälpa och inspirera våra läsare till att hitta egna vägar till balans och ett meningsfullt rikt liv på alla plan.
I höstnumret berättar astrologen Yasmin Boland hur du kan förändra ditt liv med hjälp av månens faser. Aletheia Luna visar hur du gör för att ta steget in i din personliga kraft med hjälp av månens effekter och ger oss flera tips på hur vi kan skapa vår egen fullmåneritual. Colette Baron-Reid berättar hur hon skapde den vackra orakelleken Goddess Power Oracle och visar hur du kan utforska din gudinnekraft. 

 Eva Sanner har besökt kvinnofestivalen Sacred Womb och ger oss inblick i dagar fyllda med andlighet, utveckling och systerskap. Blir du
inspirerad kan du vinna en biljett till nästa års festival.
Tosha Silver hjälper oss att uppnå genuint överflöd i våra liv och förklarar varför vi inte ska jaga efter pengar och överflöd. Vi får ta del av Corinne Zupkos resa från ångest till kärlek där hon berättar hur du kan släppa ångest och oro för att finna frid i ditt liv. Annika Panotzki beskriver den nya tiden och vikten av att
lägga det begränsande tänkandet åt sidan.
I det här numret har vi som vanligt våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Besök gärna vår hemsida www.inspireyourlife.se där finns flera bloggare som delar med sig av sina innersta tankar.
Allt det här och mycket mer finns att läsa i höstnumret.
Soliga Hösthälsningar
Eva Danneker

Höstnumret utkommer om

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Inspire – Din hälsoguide för kropp, sinne & själ

Ladda ner kraftmeditation kostnadsfritt

Denna meditation ger dig:
-Kraft
-Lugn
-Glädje
-Självförtroende

Grattis!! Strax kommer du få mail från Inspire

Share This