Här hittar du utdrag ur senaste numret av tidningen Inspire – din hälsoguide för kropp, sinne och själ!

Få en försmak av inspirerande berättelser, tips och vägledning. Vill du läsa mer ur tidningen kan du köpa den på Pressbyrån, Coop, ICA och Hemköp. Du kan även köpa lösnummer och prenumerera HÄR.

I tidningen har vi som vanligt våra fantastiska experter och krönikörer som ger oss visdom och klarhet. Nedan finner du utdrag och höjdpunkter från senaste numret av Inspire – din hälsoguide för kropp, sinne och själ! 

Christine Page den holistiska läkaren lär oss hur vi kan läka på djupet när vi låter livets kaos förändra oss och hur vi kan växla mellan trygghetens hamn och stormens kaos.

HeatherAsh Amara  delar med sig av en ny kraftfull metod som hjälper oss att återkoppla till vår sanna natur och omvandla förvirring till klarhet med hjälp av visdomen i hjärtats fyra kammare.

John Holland psykiskt medium och andlig lärare beskriver varför vi verkar bli mer känsliga och hur vi kan kan lära oss att behärska vår känslighet snarare än att låta den kontrollera oss. Han visar hur vi på ett lekfullt sätt kan förfina vår mottaglighet för andevärlden

Christine Page den holistiska läkaren lär oss hur vi kan läka på djupet när vi låter livets kaos förändra oss och hur vi kan växla mellan trygghetens hamn och stormens kaos.

HeatherAsh Amara  delar med sig av en ny kraftfull metod som hjälper oss att återkoppla till vår sanna natur och
omvandla förvirring till klarhet med hjälp av visdomen i hjärtats fyra kammare.

John Holland psykiskt medium och andlig lärare beskriver varför vi verkar bli mer känsliga och hur vi kan kan lära oss att behärska vår känslighet snarare än att låta den kontrollera oss.

I sommarnumret möter vi Tanja Dyredand som bjuder på själagodis och soulflow och vi får lära oss hur vi gör en egen ört-infusion. Lisa Hammar beskriver Anahata, vårt hjärtchakra, och ger oss tips på hur vi kan läka och balansera vårt fjärde chakra som en del i kundalini-uppvaknandet. Anna Larsson berättar om förlåtelsen kraft och vägen till sinnesfrid.

Vi får en kosmisk väderleksrapport från Lillemor Groth som berättar vad vi kan förvänta oss av sommaren 2020.  Vi får möta Martin Wentzel som var död i åtta minuter och kom tillbaka med livets nycklar och vetskapen om att vi alla är en del av den gudomliga själen. Diana Cooper berättar om Sveriges roll i skapandet av den nya gyllene tidsåldern, de olika dimensionerna och Atlantis. Vi möter Anna Berg som berättar om kanalisering, utgivning av böcker och Glastonbury. För dig som älskar kristaller berättar Colette Baron-Reid om sin orakellek Crystal Spirit och ger oss en inblick i kristall-andarnas budskap. Vi stiger in i en värld av änglar tillsammans med Ann Gripenlöf. Vi fortsätter resan i arketypernas värld och får en djupare inblick i Seven signs of origin med Pling.

Allt detta och mycket mer får du läsa i senaste numret av Inspire – din hälsoguide för kropp, sinne och själ!

Missa inte nästa nummer av Inspire, köp en prenumeration redan idag!