Superfullmåne i vågen – Bjuder på skön guidad och kanaliserad ritual <3
Har du känt att gamla saker dyker upp som behöver lite extra läkning? Att dina skuggsidor gör sig påminda? Extra mycket känslor åt alla håll?
Lugn…det är dags för fullmåne och faktiskt supermåne. Denna gång i vågen, som ger balans/harmoni/diplomati/kommunikation och kreativitet.


Perfekt när allt stormar omkring oss

Hoppas du gillar 😀 <3


Fullmåne står alltid för att ta fram saker i ljuset “sätta highlight” på vad som är. Just denna fullmåne/supermåne är mycket speciell. Vi kommer från en tid innan med både tuffa Merkurius i retrograd och nymåne i väduren till att den fjärde april (20200404) gå in i ett världsomspännande energiskifte redan maya-folket skrev om: där saker från våra skuggsidor/saker vi inte riktigt läkt, behöver läka och ta tag i. Då vi ännu är i vädurens tecken finns även alla känslor inne i bilden, liksom lite dragning åt att ställa saker på sin spets.


Som tur är står vågen för balans, harmoni, kärlek, omtanke, empati, diplomati, kommunikation och kreativitet. Nu är perfekt tid därför att ta upp på ytan det som behöver läka men också satsa på att förstärka relationer inom kärlek, vänskap, familjer, jobbet osv. Ta tid att fundera på vad som GER dig balans och harmoni mitt i allt som kommer.

Kristaller just nu: Jade, Turmalin, Aquamarin, Labradorit, Blå topas för att ta ngra exempel.

Denna ceremoni är kanaliserad och finns även i olika varianter från våra ursprungsbefolkningar – visualiseringen av trädet. Livets träd = dig


Tänk också på att det nu i månens sken är perfekt att rensa och rena ex kristallerna!