De flesta av oss som var med på Atlantis, är här nu, för att skapa och uppleva återupprättandet av Atlantis, men på ett nytt sätt. Därför kan det för många av oss finnas djupt begravda trauman, som behöver belysas, lyftas och lösas upp. För att vi ska kunna gå vidare till nästa steg och skapa det nya Atlantis, den nya jorden, som vi alla längtar så mycket efter, behöver vi lösa upp dessa trauman. Vi vet djupt inom oss att återupprättandet är fullt möjligt, eftersom det har varit och är en verklighet i en annan existens.

För några veckor sedan kom jag till kärnan av mitt djupaste trauma som jag har burit med mig under hela mitt nuvarande liv sedan Atlantistiden. Det var en händelse som jag berättade om i Poddavsnitt nr 11 som handlade om Tvillingsjälar med Carolina Österman.

Jag föddes in i mitt nuvarande liv helt skräckslagen, med känslan av en avgrundsdjup ensamhet och en upplevelse av att ha en trasig och halv själ. Traumat som denna känsla baserar sig på har jag känt till i drygt 3 år och jag har bearbetat det flera ggr under årens lopp. Både tillsammans med min tvilling, men framförallt på egen hand.

I samband med Atlantis fall satte mörka krafter käppar i hjulet för vårt liv i sammansmältning (Union). Vi attackerades, min tvillingsjäl dog och jag överlevde. Vi slets ifrån varandra på ett makabert och helt obeskrivligt fruktansvärt sätt. Känslan att förlora min tvilling, halva delen av min själ, var helt fruktansvärd! Jag förlorade inte en partner, jag förlorade halva mig själv.

2019 var jag redo att släppa den djupa sorg, skräck och ensamhet, och tillåta min själ att få växa till en helhet igen. Jag behövde göra detta på egen hand, att återupprätta min Själs Helhet i mig.

Det senaste året har jag genomgått en djup självläkning, framförallt fysiskt. Det har varit det tuffaste året i mitt liv hittills. Läkningen nådde sin kulmen då jag kom till traumakärnan, dvs det ursprungliga traumat då jag förlorade min Tvillingsjäl vid fallet av Atlantis.

I den enormt kraftfulla läkeprocess som jag har genomgått under drygt ett års tid har jag fått ta del av så otroligt starka energier. Det var framförallt den sista delen av processen där jag fick kontakt med och integrerade min Själsliga Helhet, som allt föll på plats.

Känslan i min kropp nu är obeskrivbar! Jag känner mig såå vibrerande och mera som en enhet med Alltet. Jag upplever en känsla av Helhet i hela mitt varande!

Som de flesta av er vet, så genomgår jag alltid alla 21-dagars healingar innan jag låter andra få ta del av energierna. Jag behöver integrera processen i hela mitt väsen innan jag kan vidarebefordra den till er.

Denna djupa läkeprocess delar jag med mig av och vidarebefordrar till er i kommande omgång av 21-dagars healingen.

Så, temat för denna omgång är Kraftfull Självläkning – Själslig Uppgradering med Helig Geometri”

Läs mer om temat och schemat HÄR>>

I videon nedan berättar jag mera om denna spännande omgång av 21-dagars healingen.

Processen kan även utföras i efterhand.

Hoppas att vi ses!

Massa Kärlek till dig,

Zoë