Att jag alltid glömmer att jag gör 21-dagars processen innan deltagarna. Jag blir alltid lika förvånad varje gång när jag börjar uppleva de mest märkliga och starka sakerna, sådär två månader före starten av 21-dagars.

Härom veckan, strax efter det tunga beskedet hade kommit, la jag mig ner för att vila en stund på eftermiddagen. Efter en tuff vecka var jag rätt urlakad och behövde ta mig en vilopaus. Jag la mig ner med intentionen att vila i ca 1 timme. Jag slocknade totalt efter en kort stund…

När jag väl vaknade hade det blivit mörkt ute och jag förstod att jag måste ha varit borta i ett bra tag. Jag var fortfarande i ett djupt avslappnat tillstånd, ungefär som att jag vaknat under djupsömnen. JAG VAR FULLSTÄNDIGT VÄCK!!

I dimman hörde jag orden ”Den Djupa Vilan, Den Djupa Vilan….” upprepas ett antal gånger. Någonstans långt inne i mig ringde en klocka…de där orden känner jag igen…men var har jag hört de någonstans?

Det tog en bra stund innan polletten trillade ner. Jaha!! Den Djupa Vilan är ju en av dagarna under 21-dagars. Okej, jag genomgår alltså 21-dagars healingen.

Fortfarande helt borta, jag kunde knappt röra mig, sträcker jag mig för att tända lampan och titta på klockan…och inser att jag sovit som en stock i TRE TIMMAR!!

Oh shit, jag har försovit mig! Jag och min tvilling skulle ju höras… Efter ytterligare en stund försökte jag ta mig upp till sittande och ta mig ner till mobilen på nedervåningen. Han hade mycket riktigt undrat var jag höll hus, och hade hört av sig på alla telefonerna.

Jag försökte komma till något sorts medvetande, men insåg att jag inte var pratbar. Ringde upp och försökte få fram att jag somnat, men det gick inte att ha en konversation alls. Jag var helt borta! Han bara skrattade och sa att vi kunde höras imorgon istället.

Denna Valium-energi som jag hade fått injicerat i mig under vilan var så påtagligt stark och ohyggligt lugnande. Det höll i sig minst ett dygn. Det var så fantastiskt skönt och lugnande i allt som hänt senaste tiden. Jag kände mig sååå hållen i allt. Men, energin gav ju inte några produktiva resultat direkt…ha ha ha!! Det var bara att ge vika och gosa in sig i energin.

I slutet av introvideon får du ta del av energierna för denna omgång av 21-dagars och många har hört av sig och sagt samma sak, att de kände sig sååå lugna.

Kika på videon nedan.

I kärlek,

Zoë