Hurra, hurra för det här är en märklig dag, för det är det nya paradigmets födelsedag! 😀 Idag är du med om en så överväldigande nystart att tanken svindlar.

När Jupiter, Pluto och Saturnus stod tillsammans på de här speciella graderna i Stenbocken 1894 BC hade de feminina Venus med sig. Den norra noden (dit vi ska) i Fiskarna i en aspekt till maskulina Mars visade den nya riktningen. Detta anses vara startpunkten för det babyloniska riket och det patriarkala maktstyret.

Just idag befinner de sig åter på samma punkter i Stenbocken med skillnaden att de nu istället har maskulina Mars med sig, tillsammans med regnbågskrigaren Pallas Athena (alias Wonder woman).

Samtidigt har feminina Venus bestämt möte med revoltören Uranus i praktiska Oxen, medan det gudomligt feminina Neptunus möter självaste Solen i Fiskarna, dvs på Neptunus hemmaplan som är arenan för oändliga möjligheter och oändlig potential.
För att skärpa viktigheten sker mötena dessutom på den Internationella Kvinnodagen.

Och den här gången är den norra noden (dit vi ska) i kärleksfulla och medkännande Kräftan, medan södra noden (det vi lämnar) befinner sig i patriarkala Stenbocken. Vi går nu in i ett helt nytt tidevarv, ett paradigmskifte.

Det är så oändligt stort. Stanna upp, andas och känn in.

För att göra det hela ännu mer spännande har vi en fullbordande superstark fullmåne i Jungfrun imorgon måndag den 9/3 kl 18.47. Jungfrun älskar att organisera upp, skapa nya rutiner, särskilt kring hälsa och välmående, och kan därför tyvärr även vara en mästare på att dra fram självkritik.

Du kan därför nu drabbas av värk i panna (tredje ögat) och huvudet (kronchakrat). Du kan ha haft ont i magen (särskilt navelchakrat) och om du är tjej kan du känna av det i äggstockarna. Och så värk i kroppen förstås, som om du vore 90 år, fast det börjar du säkert bli van vid nu.

Du förstår nu även varför det har varit så viktigt att arbeta med din kärlek till dig själv och att öppna upp ditt hjärtchakra. För det här är startskottet för dig, kära ljusarbetare. Nu börjar ditt viktiga arbete med att vara ett ljusstrålande och vägledande fyrtorn på mänsklighetens väg och leda dem till bron som leder över de mörka vattnen.

Minns du texten till låten ”Bridge over troubled water”, skriven av Simon & Garfunkel?

”When you’re weary, feeling small
When tears are in your eyes, I’ll dry them all
I’m on your side, oh, when times get rough
And friends just can’t be found
Like a bridge over troubled water
I will lay me down
Like a bridge over troubled water
I will lay me down

When you’re down and out
When you’re on the street
When evening falls so hard
I will comfort you
I’ll take your part, oh, when darkness comes
And pain is all around
Like a bridge over troubled water
I will lay me down

Om du inte redan fått ditt uppdrag, så kommer du nu att få veta det. Och det du kan vara helt säker på är att det handlar om kärlek och medkänsla. Om att på något sätt leda andra människor över ”troubled waters”.

Nu när ditt tredje öga rensar blir du allt mera klarsynt. Dessutom förstärks din förmåga att själv skapa din egen verklighet. Försök därför att stå kvar i dig själv, utan att dras med in i all världens oro. För om rädsla fyller dig, minskar din förmåga till kärlek, medkänsla och klarsynthet.

Ju renare du själv är, desto lättare hör du våra budskap. Hur bra är du på att sätta av tid för dig själv i stillhet? Hur väl tar du hand om dig själv? Fullmånen hjälper dig nu att skapa det liv som du vill leva. Ett liv som är i samklang med ditt nya jag och den nya tid som du nu kliver in i.

När Merkurius i veckan börjar gå framåt igen, så sätter allt fart. Du får ny energi och den dimma som du vandrat i löses upp. Du ser återigen klart. Glädjen kvillrar då åter igen inom dig som en porlande bäck på våren.

Välkommen in i det nya! Nu händer det! Nu öppnas alla dörrar på vid gavel.

Hurra för dig! Det är din födelsedag!
Och i paketen ligger oändliga möjligheter och din fulla, oändliga potential.
Välj den dörr som får ditt hjärta att sjunga.

Grattis, du vackra själ! Du är fri.

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light