Det är en orolig värld vi lever i just nu. Skeendena i början av året satte igång krafter som är svåra att kontrollera. Att inte ha kontroll, att inte veta, att inte kunna göra något åt det, att det inte finns något botemedel med en ”quick-fix” – det är förstås skrämmande. Och i rädslan handlar vi människor utifrån våra mest primitiva krafter.

Fast på stjärnhimlen kommer nu upp ett spektra som visar att du visst kan bidra – med dina gåvor. Samhället behöver dig, det är dags att vakna upp ur din Törnrosa-sömn. Där skolmedicinen inte längre räcker finns andra vägar och istället för hamstrande i butikerna och att förse dig själv till den grad så att andra blir utan, får du nu möjlighet att odla din medkänsla och dela med dig till dem som inte har.

Veckan präglas av att din drivkraft i eldiga Mars möter regnbågskrigaren Pallas Athena och lyckoplaneten Jupiter. Intuitiva månen vandrar över händelserna i Stenbocken och sätter fokus på känslorna kring dem. Samtidigt möts andliga Neptunus och urkvinnan Lilith i Fiskarna. Och på fredag är det vårdagjämning, balans.

Det innebär att i det här kaoset som uppstått ser du plötsligt möjligheter. Kan du healing eller komplementär medicin? Mindfulness eller meditation? Att lära människor att få kontakt med naturen? Eller något annat? Nå, så fram med din gåva till världen nu.

Om du bara lyssnar på krafter utanför dig själv så tappar du din egen inre styrka. Då blir du ett rö för vinden, en ”följa-John” i den panik som skapats. Där rädsla finns får inte kärlek plats. Så det är alltså dags att plocka fram din inre gudinna. Se till att jorda dig ordentligt, var i din inre styrka, gå in i dig själv.

Tappa inte bort det du har lärt dig hittills. Istället är det nu i dessa orostider det är dags att damma av det. Världen kanske inte var redo att ta emot dina gåvor innan. Nu är det tid att träda fram och vara till hjälp där just du kan bidra. Känner du nu att ”vad kan lilla jag ha att bidra med”? Minns då att bönens kraft är den starkaste superkraften av alla. Be för världen kan vi alla.

Det är dags för dig att på allvar börja tänka med ditt hjärta. När rädslan drabbar dig försvinner du upp i hjärnan och tankarna snurrar utan förankring. Din inre styrka rinner iväg och ditt skydd mot de energier som flyger omkring försvagas. Använd de metoder du lärt dig för att ta dig ner i din kropp. Slå ner ett stadigt ankare i Moder Jord. Centrera dig.

Ditt arbete som ”ljusarbetare” har börjat. Dina gåvor behövs. Du behövs.

När samhället inte längre räcker till, finner vi människor nya sätt att lösa problemen på. Vägen till lösningar i det nya paradigm som vi nu trätt in i, går genom värderingar som ”systerskap”, ”solidaritet” och ”tillsammans”.

Minns att allt är föränderligt. Så som det var igår är det inte idag. Och så som det var idag behöver det inte vara imorgon.

This too shall pass.

Och på vägen har du troligen fått en ny klarsyn på både dig själv, på samhällets resurser och på vad som av hjärtat är viktigt för dig.

Kanske du till och med, när veckan är slut, har erhållit en inre kallelse till ditt livsuppdrag?

Förändringens vindar blåser och våren är på väg. Så ovan, så ock nedan.

“Var inte rädda, vi är här för dig. Vila tryggt i våra vingar”, hälsar änglarna. “Du är älskad och omhändertagen av universum.”

Var rädda om varandra.

All kärlek, glädje och healing
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light