Kära vän i väven, hur mår du i vårsolen? Din kropp håller på att kalibreras och ställa om sig till de nya nivåerna av frekvenser. Den kan kännas både tung och speedad samtidigt. Du kan ha svårt att sova och känna dig som i en egen bubbla.

Nu arbetar det för fullt i ditt hjärtchakra och din livmoder/prostata. Du kan ha ont i hjärtat, hjärtarytmi, kännas som att det tidvis är tungt att andas och det kan hända att du får springa på toa. Eftersom det även kommer en känsla av feber kan du tro att det är Corona-influensa på gång.

Även ditt tredje öga och kronchakra arbetar hårt. Det kan ringa i örat så att det gör ont och kännas som ett tryck på huvudet. Illamående, yrsel etc är vanligt. Känslorna kan löpa amok så att du ena minuten är förtvivlad och inte vatten värd, medan du nästa minut är en del av Allt-Som-Är och i full balans. Också denna pendling av känslor är helt normal.

Du står inför en något besvärlig passage denna vecka med en kraftfull supermåne den 8/4 (exakt 04:34) i Vågen, som älskar att allt sker i skönhet, jämlikhet och systerskap och styrs av feminina Venus. På motsatta sidan befinner sig solen i Väduren, styrd av maskulina, viljestarka Mars, som vill lära dig att stå stadigt i ditt eget ljus och att inte kompromissa bort dig själv i relationer.

Den 7-9/4 drabbar Mars i nytänkande Vattumannen dessutom samman med revoltören Uranus i Oxen (dina resurser) i en utmanande kvadratur. De går helt enkelt en brottningsmatch och Mars som nyligen besökte karma-läraren och tidens härskare Saturnus är fylld av patos och passion. Blixtar och dunder, magiska under. Nu händer det stora saker, både i världen och i ditt liv.

Nu får du en rejäl skjuts till att gå igenom det som hindrar dig från att stå stadigt i dig själv och i din egen kraft. Om du har något beroende som du vill sluta med, då har läget sällan varit bättre än nu för ett tvärstopp. Det gäller även om du kommer på att du lutat dig för mycket på någon eller ”inväntat” någon på din färd.

När helst du känner att någon eller något utmanar din frihet, kan det hända att du överreagerar. Det kan kännas som att du nu har taggarna utåt och vill vara ifred. Som att du plötsligt förvandlats till en taggig ros.

Ge akt på när dina taggar fastnar i något som du blir upprörd över. Betrakta vad det är som du blev irriterad över och släpp sedan taget. I veckan kommer det att hända saker i världen och omkring dig som kräver att du behåller ditt lugn. Det kan vara allt ifrån aggressiva påhopp, upprörande nyheter eller att det känns som att du håller på att kvävas.

Fast det kan också hända positiva saker, som att du som längtar efter en kärlekspartner efter fullmånens utrensning är redo att bli förälskad. Och att du som redan lever i en relation blir nyförälskad i din partner. För nu öppnar du ditt hjärta och blir mottaglig för kärlek. En sann kärlek på lika villkor.

Det som händer är att du blir förälskad i dig själv. Du omfamnar hela ditt taggiga jag med villkorslös kärlek. Ditt gudomligt maskulina och ditt gudomligt feminina omfamnar varandra och försonas.

Påskens energier handlar om försoning och du försonas nu med ditt mörker. Det medför att du kan lägga det som varit bakom dig. Du kan äntligen förlåta dig själv och andra, till och med genom alla tider. Det är som att du får ett helt nytt vitt papper framför dig, som du nu kan skriva ner en ny berättelse på. Där berättelsen handlar om det vackra, kärleksfulla som också fanns där.

Liksom Jesus på korset säger ”Herre förbarma dig, för de vet inte vad de gör”, medför den här veckan att du kan göra detsamma. Du kan se på det som händer nu, och det som tidigare skett, med kärlek.

Du ”förbarmar” dig. Håller ditt inre barn ömt i din famn och säger att allt är okej nu. Jag är här och håller om dig. Du kan försona dig med allt som är du. DU är okej.

Så egentligen handlar veckan om att det sårade, sargade maskulina i dig, nu äntligen får sluta kämpa.

Kampen är över. Lekfullheten och glädjen får ta mer plats i ditt liv.

Så vad längtar du efter? Vad brinner ditt hjärta för? Var och när jublar din kropp?

Du är ljus.
Du är kärlek.
Du är den du är.
I all din skönhet.

Det sägs att japanerna lagar skålar som gått sönder genom att löda ihop de trasiga bitarna med guld.

Nu gör du detsamma. Ditt kärl, din skål som är du, blir hel igen. Det gyllene ljuset lagar dig. Fogar samman bitarna igen med strålar av guld.
Och du blir vackrare än någonsin.

All kärlek, ljus och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light