Hur ser det ut i ditt liv just nu? Känns det förvirrat? Du är inte ensam i så fall.
Det är en storm av förändringar som sker nu. Schumann-frekvenserna verkar ha stannat på intensiva 110 Hz mot de vardagliga nästan 8 Hz. Energiernas vindar sveper med dig nu, vare sig du vill eller inte.

Du kan känna dig yr och illamående. Kroppen kan klia och du kanske till och med har eksem. Magen kan krångla, öronen surra och huvudet kännas tungt. Känslorna ligger liksom utanför huden. Du sover antingen hela dagar eller knappast alls. Och du drömmer intensiva drömmar med budskap om det som är på gång.

Solen vandrar idag in i jordade, praktiska Oxen och den närmaste tiden kommer att handla om att skapa det liv du vill ha och de projekt som du vill tillföra världen. Vi har en nymåne i Oxen på gång, torsdagen den 23/4 kl 04.25 som handlar om hur du tar hand om dig själv, dina resurser och förmågor.

Världen behöver dig och du görs nu redo. Det som fortfarande hindrar dig skakas om i grundvalarna. Vår stränge karma-lärare Saturnus i Vattumannen har bokat möte med Solen redan på tisdagen. Var du än har din Saturnus i ditt födelsehoroskop så aktiveras den nu. Det du är här för att lära dig går du nu en match i. (Du kan kolla var du har din Saturnus gratis på astro.com eller på cafeastrology.com)

Saturnus representerar även det patriarkala och som alltså förstärks av solen. Samtidigt möts vår vildkvinna och urmoder Lilith med den sårade helaren Chiron. Det aktiverar de sår som tillfogats det gudomligt feminina under årtusenden av anpassning som medfört att hon har tryckts ned, sargats och misshandlats. Så ni förstår ju att det är starka krafter igång nu.

Solen hastar sedan vidare till mötet med känslosamma månen och revoltören Uranus. Med Uranus i farten sker det överraskande vändningar. Du kan bli rejält trött och känslomässigt påverkad, fast minns då att det väntar goda nyheter och överraskningar på andra sidan.

När förändring sker är det viktigt att komma ihåg att tillåta dig att sörja det som varit. Det är också viktigt att komma ihåg att hela ditt uppdrag strävar mot villkorslös kärlek och ett systerskap, ”oneness”, ”unity”.

Under veckan kan du hamna i ”vi och dem”, ”rätt och fel”, ”mörker och ljus”. Vi är på väg att lämna polariteterna, fast innan dess blir det en tid där de dras upp i ljuset. Så vad du gör, undvik att peka finger mot någon annan.

Minns att i denna förvirrande tid är det ingen av oss som sitter på den absoluta sanningen. Du lever i en värld av illusioner. Du har en pusselbit och det har de andra också. När vi möts i kärlek och fogar samman dem, ser du en större del av sanningen.

Den absoluta sanningen har inte någon av er. Det du håller så kärt och fast vid idag kan ändras. För du ändras och din uppfattning av världen ändras. Så om du väljer att ta strid nu, kan det landa i att det likt Don Quijote egentligen är en strid mot väderkvarnar.

Så stanna i stormens öga där det är stilla. Betrakta. Meditera. Fundera. Vårda ditt inre ledarskap och din passion som växer inom dig och mognar. Vagga din sorg som ett barn i din famn. Undersök nyfiket den ilska du känner och välkomna din livskraft som då reser sig inom dig.

Du är kärlek. Allt och alla du möter är antingen kärlek eller ett rop på kärlek.

Du är alla och alla är du.
Du är världen och världen är du.
Vi är alla ett och samma.

Om du anklagar någon så anklagar du också dig själv.
Om du väljer att möta någon i villkorslös kärlek så möter du även dig själv i villkorslös kärlek.

Din kropp är lånad av partiklar från Moder Jord och kommer en dag att lämnas tillbaka till den. I vilket skick vill du återlämna den? Ditt beslut påverkar hur väl dina barnbarnsbarns kroppar kan fungera när det är dags för dem att få en farkost för själen här på jorden.

Dina vardagliga små beslut påverkar mer än du anar. Du formar framtiden timme för timme, minut för minut.

Du skapar själv den värld du vill leva i.
Vill du leva i en värld av kärlek, var kärlek.
Vill du leva i en värld av fred, var fredlig.

Vill du att Moder Jord ska få en drägligare tillvaro, börja med att ta bättre ta hand om dig själv och din egen vardagliga tillvaro.

Du har skaparkraften inom dig.
Du har makten att förändra.

Det är DU som skapar världen.
Inte politiker, inte media, inte gurus, inte forskare, inte affärsmän.

Det är DU som är skaparen av den värld du längtar efter.

Förstår du nu hur viktig och värdefull du är?

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light