När jag kopplar upp mig mot guiderna ekar David Bowies låt Changes i min kropp. Minns ni den? ”Ch-ch-ch-ch-changes. Turn and face the strange.” En obändig längtan efter det nya och samtidigt rädsla när saker i ditt liv blir tydliga och vänds på ända. Och nu är oväntade händelser och insikter på väg.

Vi har en stark nollpunktsenergi i helgen med ödesplaneten Pluto som är stationär innan han vänder retrograd. Nu får du några månader på dig att befästa dina förändringar och se att de verkligen håller.

Samtidigt möts kommunikativa Merkurius och urkvinnan Lilith på 0 grader i Oxen. Vad i dig själv har du tidigare inte vågat släppa fram och tryckt undan för att det har varit ”för vilt”, för oanpassat till samhällets eller familjens normer?

Och för att göra nollpunktsenergin nästintill outhärdlig har även de båda månnoderna parkerat sig på 0 grader under hela 15 dagar innan de vandrar över till Skytten/Tvillingarna.

Det kan kännas som att leva i den där trumvirveln på cirkus innan något ska hända.

Revoltören Uranus blandar sig i det mesta på himlen nu och det innebär att det nya i ditt liv är på ingång. Feminina Venus och maskulina Mars har ett bra tag nu arbetat på att återställa jämvikten och skapa balans. Och fortfarande står den omvårdande, moderliga asteroiden Juno ensam på andra sidan, mittemot de andra planeterna.

Det sker nu ett stort uppvaknade på jorden. Hur tar vi egentligen hand om Moder Jord? Och hur tar du hand om dig själv och dina egna resurser? Ditt hjärtchakra håller på att öppna sig allt mera och med det har du också släppt fram sorg och vilsenhet. En oändlig trötthet och orkeslöshet har präglat de senaste åren. Nu ändras det.

Din energi och kraft kommer tillbaka. Hjärtats intelligens får mer plats i ditt liv. Din inre röst och inre vägledning blir tydligare. Knoppen som är du, är på väg att brista ut i blomning. Plötsligt bara vet du. Och då känns det självklart.

Vi vill nu be dig att fundera en stund på din nya vision. Glöm dina kompetenser, betyg och erfarenheter från tidigare. Släpp taget om ambitioner och den du tror att du är eller har varit. Släpp även taget om den du tror att du förväntas vara. Det du kliver in i nu är helt nytt och de gamla sätten att lösa det på fungerar inte längre. Du behöver tänka nytt. Och du behöver tänka med ditt hjärta.

Sätt dig ner med ett papper framför dig och i mitten skriver du ditt namn och ritar en ring runt det. Du är solen och nu ritar du strålar ut från den. När du tecknar strålen skriver du samtidigt en resurs som du har på den. Strunta i ödmjukhet och tankar som ”inte kan väl jag… ”. I så fall har du hamnat i fällan av jämförelser. Du kan visst!

Till slut har du en mängd resurser som strålar ut från dig. Kanske du är bra på att få andra att le och att känna sig tillfreds? Då är det en resurs du har. Kan du healing? Måla? Skriva? Spela eller sjunga? Dansa? Snickra? Skapa med dina händer? Laga mat? Odla? Pussla? Är du medial? Är du bra på att förklara svåra saker? Söker andra sig till dig för tröst, stöd och vägledning?

När känner du att du fylls av energi och ditt hjärta sjunger? När tappar du din energi, blir trött och kanske börjar gäspa? Finns det saker som du gör där tiden bara flyger iväg och du hamnar utanför tid och rum? I så fall är det en resurs.

Fundera nu på hur dina resurser kan användas för att skapa mer hållbarhet och balans i människors liv och därmed i världen. Hur kan dina resurser hjälpa världen att inte ständigt ha ”on”-knappen intryckt, att även använda ”off”-knappen? Att ständigt stå på ”stand by” stjäl kraft och är arbetsamt både för maskiner och människor.

Hur kan du hjälpa det feminina uttrycket, denna enorma kraftkälla, att få mer utrymme och vördnad i världen? Det behöver inte vara världsomspännande, det räcker att du börjar i din egen värld. Ett litet steg i taget. Ett litet vingslag från en mås kan väcka stora stormar. Allt och alla är intimt sammankopplade med varandra. Även du.

De som nu vaknar upp behöver stöd och vägledning. Vilka föreställningar eller blockeringar har du själv jobbat hårt med för att bli fri från? Ser du ett mönster? På de områdena har du också en enorm förmåga att bidra till andra.

Dina guider är nära dig. Lyssna inåt. Gör saker du älskar. Notera vad som händer inom dig. Din kropp reagerar starkt med utrensningar, värk och vibrationer. Kanske du även upptäcker att du blir lugn när schumannfrekvenserna är höga? Som att din kropp vet att nu händer det. Att det är här du ska vara.

Du är den du är.
En vacker själ som blommar ut i det fria.

Du är en gudomlig själ som lånat en fysisk farkost av Moder Jord för att vara här just nu, i dessa tider. Du lever i legendernas tid. Den som de som vandrat före dig berättat om vid lägereldarna. Den som ursprungsbefolkningar drömde om och som fick dem att uthärda när allt togs ifrån dem. Fast den verkliga skatten gömde de undan.

De gömde hemligheten djupt inom dig.
De gömde den i träden, djuren och i allt levande.
Jorden är ett levande bibliotek. Och det är även du. Du har redan allt inom dig.

Är du redo att öppna upp de hemliga skrymslena inom dig? De gömda skatterna väntar på dig.

Ta dig din tid i ensamhet. Gå inåt. Utforska.
Du är större än du tror.

Inom dig ryms hela världen. Ja, hela universum har sin boning inom dig.

Du är ett mirakel. Ett levande bibliotek.
Så gå in i dig själv och sök efter den bok som heter ”Hjärtats väg”.

Den finns där och väntar på dig. Kanske längst ner på en hylla bakom all litteratur om ekonomi. 😊

Gå in i dig själv, finn boken och börja bläddra.
Förvänta mirakel.

Du vandrar över regnbågsbron till ditt hjärta.
Där väntar din skatt.
Där sker alkemi.

Du är på väg.

All kärlek, ljus och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light

PS. Var det svårt att göra övningen med dina resurser? I så fall kan du få hjälp med det. Kolla in hemsidan www.yourlight.se. Och nej, det är ingen reklam, bara ett tips i all vänlighet.