Nymånen börjar synas på himlen idag och med det börjar energin från den verka. Nu integreras allt det du är och ska samlas ihop till ett.

Det kan kännas som att du håller på att spricka av en energi som vill ut. Frustrerande, sökande inombords och sedan en release. Om du är singel kan du vara oändligt trött på det. Och om du är i en relation kan du ilsket notera saker som håller dig tillbaka i ditt gamla jag.

Med Venus retrograd i Tvillingarna (din egen sanning) vill ditt högre jag alltmer stiga in i ditt jordiska jag. Du vill bli ett. Och du vill hitta ditt sanna, samlade uttryck. Ditt andliga jag och ditt världsliga jag vill gifta sig samman till en enhet.

Allt det som inte längre betyder något eller som hindrar dig, vill du skrapa bort från ytan på den diamant som är du. Gamla rädslor blommar upp för att kunna läkas och hanteras. Du vill låta dig själv och din inre diamant stråla. Du funderar troligen nu på vem du vill vara i världen? Och vad är du här att göra?

Nu möter viljans och drivkraftens Mars den starka gudinnan Ceres som handlar om näring (både arbete/business och hur du när dig själv) och Moder Jord. De möts i Fiskarna som handlar om att samla samman allt du kan och är, knyta ihop säcken och skapa oändlig potential. Att lägga grunden till en nystart.

För att göra det extra spännande blandar revoltören Uranus i Oxen (jord, resurser) sig i samtalet. Han kommer med överraskningar och nya insikter. Det är som om han svingar sitt trollspö och uttalar en trollformel över den knutna säcken. Och simsalabim skapas nytt.

Var snäll mot dig själv den här veckan. Du är i stark transformation. Fast med de nya insikterna kommer också en ny energi. Kanske du får en idé om vad du vill göra? Kanske du får lust att göra en detox? Eller en satsning på din hälsa?

Med Mars och Uranus aktiverade kan insikter komma oväntat och med full fart. Som ett blixtnedslag ungefär. Försök därför att räkna till 10 innan du säger eller gör något. Och se också att oväntade händelser som först slår undan fötterna på dig, ger dig nya möjligheter. De är en ”blessing in disguise”, en förklädd välsignelse.

Din hjärna vill så gärna räkna ut allt, fast det som händer nu är bortom det. Du behöver lära dig att följa flödet. I juni går vi in i en förmörkelse-säsong med tre eklipser i rad. Det ställer allt på ända och du förbereds nu inför det.

En ledtråd för dig kan vara att se med nya ögon på de projekt som inte blev av. Kanske var du för tidig med din idé? Omständigheterna fel? Dina partners inte redo? En del av de idéerna som du har lagt på hyllan de senaste åren kan nämligen komma tillbaka. I ny klädnad och med förnyad kraft. Då kämpade du. Nu går det enkelt.

På torsdag vandrar budbäraren Merkurius in i Kräftan. Då sluter han cirklarna mellan den tid när den norra månnoden (dit du ska) befann sig i Kräftan och nu när den befinner sig i Tvillingarna som styrs av Merkurius. Det innebär att det är dags att kliva ut ur ditt skal. Kom ut från den skyddande hålan. Allt det som medfört att du gömt dig, är det dags att kasta av.

Det kan kännas hisnande. Inte kan väl jag? Jo, det kan du. Du är så oändligt redo för de uppdrag som universum nu presenterar för dig. Det är dags för nya äventyr i livet. Det kan hända att du helst vill fly tillbaka in under täcket, in i skalet och den trygga hålan. Fast dina guider knuffar då kärleksfullt ut dig i ljuset igen. Din plats väntar på dig.

Du är redo att stråla ditt vackra jag ut i världen. Att låta ditt ljus lysa upp vägen även för andra. Låt dina insikter få puttra klart i grytan inom dig innan du presenterar dem för världen. Håll dem för dig själv ännu ett tag.

Och när du får ett nytt uppdrag av universum, fundera inte så mycket på HUR. Lita på att du får vägledning utmed vägen. Packa ryggsäcken med gofika, snöra på dig vandrarskorna och bege dig ut i äventyret. Du är så oändligt beskyddad. Lita på det.

Vi bär dig. Vi har en vision, en högre plan och du är en viktig del av den. John Lennon kom nära den i sin låt ”Imagine”?

”Imagine there’s no heaven
It’s easy if you try
No hell below us
Above us only sky

Imagine all the people living for today
Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too

Imagine all the people living life in peace, you
You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope some day you’ll join us
And the world will be as one”

Det är på väg, steg för steg, och du finns med i planen. Behåll din egen vision, din egen dröm, levande. Den bär världen och dig själv framåt. Sakta, sakta närmare en hållbar värld i fred och balans.

Och du börjar här och nu. Med att integrera himmel och jord i dig själv. Med att vara ditt unika, sanna jag fullt ut – bortom dömande och begränsande tankar och föreställningar.

Var ditt fria, vilda och överdådiga jag. Blända oss med ditt ljus. Lev så att du är ditt eget skrålande, jublande JA till livet. Eller som studenten sjunger: ”Fy fan vad jag är bra!” 😀

Du är alldeles underbar! Och låt ingen annan säga något annat till dig, inte ens i välmening. Ingen annan känner dig själv så väl som du. Du är experten på dig själv. Du är du. Och det är alldeles tillräckligt fantastiskt.

Smaka på livet. Dofta det. Känn in. Upplev det.
Du lever i paradiset.
Och du bär himmelriket inom dig.

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light