Spänn fast säkerhetsbältet. Luta dig tillbaka i flygplansstolen. Planet taxar ut till flygfältets bana som är din och rusar motorerna så att de dånar. Kan du känna den där ilningen i maggropen precis innan det tar fart? Du är på väg att lyfta mot nya äventyr.

Juni månad är en speciell månad. Det är som att allt som är du pressas ner i en stor tratt, ner i det trånga röret och ut kommer… tamtada, abrakadabra och trumvirvel…ditt hela, fullkomliga, sanna jag.

En ny självkänsla och självklarhet är på väg. Det kan kännas förvirrande och ge upphov till konflikter med omgivningen som inte längre känner igen dig. Vart tog den gamla du vägen och som de kände så väl att de kunde manipulera? Och din pliktkänsla? Är det verkligen okej att bara lita på flödet och leka dig fram i det nya?

Gudinnan Venus har nu vandrat ner i underjorden för att stanna där till den 9 juni, då hon dyker upp på himlen som morgonstjärnan. Nyfödd. Återuppstånden. Fågel Fenix som reser sig ur askan.

Googla gärna legenden om Inanna som går ner i underjorden och går igenom olika prövningar varav den sista är att låta sitt gamla jag dö. Hon släpper taget om trattens kant och låter allt som är hon bli ett. Hon blir Gudinnan, den gudomliga som har förmågan att föda fram det nya i glädje, lekfullhet och ovillkorlig kärlek. Nu gör du samma resa.

På onsdag den 3 juni möts feminina Venus och Solen i Tvillingarna (förena jord-himmel). Då skapas en ny spets i det heliga pentagram som Venus bana skapar på himlen. Och som även formar livets blomma. De ställer sig i en vacker aspekt till maskulina Mars i Fiskarna (andlig medvetenhet och oändlig potential).

Och när det gudomligt feminina och det gudomligt maskulina möts börjar hela universum att dansa, vibrera och skapa nytt. Ur oändlighetens tomhet skapas nytt i en universell oändlig kärleksfullhet. Magi. Alkemi. En förvandling till guld. Du blir gyllene.

På fredag den 5/6 (kl. 21:12) är det sedan dags för en månförmörkelse, en fullmåne i Skytten. Den första av tre på rad. Det handlar om att släppa fri den högre sanningen, både inom och utom dig. Att likt Skytten spänna din båge och sikta högt mot stjärnorna.

Den sker i samklang med den södra månnoden, dvs det du lämnar. Du skakar av dig allt gammalt som tynger och begränsar dig. Som att du kastar av dig ett ok som legat tungt på dina axlar. Den gamla du förvandlas så att du likt Venus kliver ut i världen lika ren och pånyttfödd som en morgonstjärna.

Neptunus i Fiskarna ser till att förmörkelsen även lyfter bort det som grumlat sikten för ditt tredje öga. Nya gåvor och dimensioner uppenbaras för dig. Du ser på världen och din omgivning med nya ögon. Neptunus lägger även grunden för nästa förmörkelse vid nymånen i Kräftan den 21/6 som handlar om medkänsla och den ovillkorade kärleken.

En fullmåne handlar alltid om en fullbordan av något och veckan före rensar du därför ut sådant som ska avslutas och som du inte vill ha i ditt liv. Eftersom du nu även städar upp inför en månförmörkelse, där energin stannar i hela sex månader, så kan veckan som är på ingång kännas lite skakig.

Det som ska bort förstärks. Om du har svårt att säga nej, utmanas du i det. Om din självkänsla är låg, försätts du i situationer där du står upp för dig själv. Och eftersom det handlar om äventyrliga Skytten, bered dig på nya bekantskaper och nya äventyr. Kanske du finner din tvillingsjäl nu?

Ditt inre kan liknas vid en strålande diamant som genom årtusenden sotats igen av föreställningar om vem du är och vem du tillåts vara utan att gudarna straffar dig. Du har putsat och putsat på den genom åren för att stråla allt mer. Fast en del av sotet har suttit som själva berget.

Nu får du en ny putsduk, en magisk. Vips trollar den bort det som hindrar ditt inre ljus från att skina klart. Och så oändligt vackert ditt ljus är. Det fyller oss andra med kraft och vördnad.

Och ditt ljus lyser upp så att jag kan tända mitt ljus, som i sin tur lyser upp hos min granne. Tillsammans skapar vi en vacker stjärnhimmel som visar vägen för människor under mörka nätter.

Vi är alla del av samma himmel. Du är en stjärna på stjärnhimlen och utan dig lyser natthimlen inte lika klart.
Vi är alla del av samma kropp. Du är en så viktig cell i den större kroppen att utan dig kan den inte fungera optimalt.

Gudinnan Venus skapar nu mystiska symboler och formationer på himlen. Pentagram och livets blomma visar oss det gudomliga flödet som du är en del av.

Så flöda nu med in i det nya. Lita på att planet som rusar motorerna för att lyfta är tryggt och säkert. Du är omhändertagen. Det finns säkerhetsbälten. En flygrutt är planerad, planet är fulltankat och allt är förberett. Allt är som det ska vara. Du är okej. Allt är okej.

Så luta dig tillbaka och njut av färden. Den går mot ett inre land av glädje, lekfullhet och frihet.
Ett landskap där du bara ÄR. I gudomlig fullkomlighet.
Ett land där du är omhändertagen.
Där du blir FRI.

All kärlek, glädje och healing
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light