Känner du dig trött? Ont i huvudet, yrsel, konstig hosta tidvis, rinnande näsa, illamående, ont i kroppen, brinnande fotsulor och handflator och allmänt förvirrad? I så fall är det precis som det ska vara. Du rensar inför den kommande solförmörkelsen. Tung energi som du burit på i många tider lämnar dig nu.

Kanske känns det som att ditt huvud är fyllt av dimma? I så fall: Välkommen in i Avalons dimmor, de som för dig mellan dimensionerna, in i ett tidevarv där Guden och Gudinnan, det gudomligt maskulina och det gudomligt feminina är lika mycket värda och arbetar sida vid sida.

Den här veckan skiftar känslorna färg inom dig som en regnbågsskimrande kristallkrona i solljuset. Det kan kännas sårbart, hudlöst. Omtumlande. Och spännande. Ja, nästintill euforiskt. Du är på väg.

Månförmörkelsen den 5/6 i äventyrliga, frihets- och sanningsälskande Skytten (inre/yttre resor) startade en reningsprocess hos dig. Det som hindrar dig att fritt vara ditt underbara DU, ditt sanna och fria jag, rensas bort. Självkänsla, självvärde, skam, skuld, beroenden, gamla utdaterade sanningar och värderingar… Allt kommer nu upp till ytan så att du kan släppa taget om det.

Solen laddar i början av veckan upp Pluto och Jupiter inför deras exakta möte den 30/6 och som innebär en stor uppgradering av världen och dig. Det kan kännas som att även du ställts på laddning. Och precis som när din telefon laddas, mår även du bäst av att få vila under tiden.

För att påminna dig extra om att vila, går månen in i sin mörkerfas inför den superstarka nymånen och solförmörkelsen som sker den 21/6, exakt på 0 grader i Kräftan och vid det magiska sommarsolståndet då hinnan mellan världarna är som tunnast. Mötet sker vid den norra noden, dit du är på väg.

Den här månen handlar om att låta dig vila i tillit till den villkorslösa kärleken, den stora modern. Lilith ställer sig samtidigt i opposition till omvårdande, moderliga Juno och uppmanar dig att ta hand bättre både om dig själv och Moder Jord. Vildkvinnan Lilith står dessutom alldeles i närheten av Chiron i jag-centrerade Väduren. När de möts kastar du av dig de sista tunga filtarna av anpassning.

Eftersom även Mars blandar sig i skeendena kan det också hända att du nu får veta din livsuppgift. Din mission i världen. Och eftersom allt är kärlek eller ett rop på kärlek, så kan du förbereda dig på att även ditt livsuppdrag handlar om kärlek.

Det kan kännas som att du till helgen får nya glasögon. Plötsligt ser du på världen på ett helt nytt sätt. Du ser dig själv i ett nytt ljus. Gladare, friare, vildare. Det är stort, det är omvälvande. Och alldeles underbart.

På torsdag den 18/6 börjar Merkurius (den bevingade budbäraren, ditt uttryck i världen) att backa bakåt. Han hjälper dig ända till den 12/7 att reda ut vem du är numera och vad du vill skapa. Vem är du när du står i ditt sanna ljus? Hur lever du? Med vem? Vart? Det är stora förändringar på ingång. Det som inte längre är förenligt med dina nya, högre frekvenser rensas bort.

Vi föräras denna sommar med ytterligare en förmörkelse, vid fullmånen den 5/7. En avslutande, fullbordande i patriarkala Stenbocken. I och med den sätts höstens turbulenta skeenden igång, även om det tar full fart först i september. Alla dessa tre förmörkelser förbereder nämligen för ett världsförändrande möte vid midvintersolståndet den 21/12 mellan Saturnus och Jupiter.

Så ägna sommaren åt att vila. Njut av de små glädjeämnena i tillvaron. Bada och grunda dig ute i naturen. Var nära det lilla barn som du var en gång. Vad tyckte du om att göra då? Minns du? Ta ditt inre barn i handen och bege er tillsammans ut på äventyr igen.

Kom också ihåg att rena ditt energifält. Det är viktigare nu än någonsin att veta vad som är ditt och vad som är andras. Lägg beskydd på dig själv. Om du är empatisk kan det annars hända efter ett sommarkalas att din aura ser ut som en ihålig schweizerost. 😊

Så ta fram hängmattan och de bekväma vandrarskorna. Älska, njut och låt dig fyllas av alla ljuvliga små mirakler som pågår omkring dig. Du är värd allt det bästa! Du är värd att vara nummer ett i din värld. Se till att det är du som spelar huvudrollen i ditt liv.

Det bästa sättet att vara snäll mot andra är att veta vem du själv är, vad du själv behöver och mår bra av och stå stadigt i det. Var konsekvent. Då känner sig andra trygga och kan förhålla sig till det, vare sig de gillar det eller inte. De får en möjlighet att välja. Det är att vara snäll på riktigt.

Så låt det puttra i grytan inom dig. Allt som är du ska bli ett med Allt-Som-Är. Universum och du själv vandrar hand i hand. Och när du i stillhet låter det gudomligt feminina och det gudomligt maskulina dansa sin vackra skapardans inom dig, så börjar hela universum att dansa.

Nytt är på väg. Tro på mirakel.

Och vet du vad? Du är själv det största miraklet av alla.

Så tro i vart fall på dig själv, ha tillit till det mirakel som är du. För du är mirakulös.

Utan dig blir världen inte hel! Du är den cell som får världen att bli vacker och fungera, så som det var tänkt.

Tack för att du är du, vackra mirakel!

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light