Känner du dig skör? Som att du ömsar skinn och att ett skal som skyddat dig nu faller av? Vill du helst bara vara ifred? I så fall är du inte ensam. Det är så starka energier nu att det kan vara svårt att andas.

Du går nu in i en fullmånevecka. På söndag sker den avslutande förmörkelsen av tre på rad under bara en månads tid. Och inför det så rensar du bort sådant som inte längre hjälper dig i ditt liv. Eftersom det här är en fullmåne på 14 grader i Stenbocken handlar det om patriarkala, ålderstigna föreställningar som nu åker ut med månljuset.

Och vilken måne. Den har starka konstellationer med sig och som radar upp sig under veckan.

Mars (vilja, drivkraft) aktiverade månens noder (det du lämnar respektive är på väg till) precis innan han idag vandrar in i Väduren. Det signalerar förändring på hög nivå. Gamla mentala synsätt och föreställningar ska förnyas. Under ett halvårs tid kommer Mars där, i sitt hemmatecken, visa dig en ny och uppdaterad form av det gudomligt maskulina.

Under sin tid i Fiskarna (ihop med Neptunus som är en högre oktav av Venus) har Mars lagt av sig en hel del av det krigiska, konkurrerande och patriarkala sättet att vara manlig på. Fram träder nu en betydligt mjukare och mer ödmjuk Mars. Den gudomligt maskulina energin är en annan än den du tidigare lärt känna. För er som är män kan det här bli en utmanande och förvirrande tid.

Mars kommer med ny energi som gör att du lättare hittar din inre drivkraft. Från och med den här veckan sätter han fart på skeendena för dig. Om du har varit rädd för att hävda ditt ”ego”, så visar han dig nu nya vägar. Utan armbågar och utan att skada någon. Han vill att din kreativitet och ”inner spirit” ska stråla ut från dig. Det kanske till och med blir tydligt för dig själv vem du är, på djupet.

På tisdag den 30/6 sker en konjunktion av transformatören och ödesplaneten Pluto (drar upp det som finns under ytan), rättvisans Jupiter (förstärker och skickar ut oss på inre andliga resor) och regnbågskrigaren Pallas Athena (som vill att allt sker i skönhet) alias ”super woman” med sig i samma tecken. Samtliga är i sin introspektiva retrograda fas som handlar om en omstart för att göra om och göra rätt den här gången.

Bered dig på en andlig uppgradering. Både av dig själv och Moder Jord. Det är det andra mötet av tre. Titta gärna i din dagbok vad som hände kring den 5 april vid det förra mötet för att få ledtrådar till skeendena i ditt eget liv. Globalt tändes gnistan för Black Lives Matter-rörelsen.

Eftersom den stränge karma-läraren Saturnus nu backar bakåt tillbaka in i Stenbocken (tecknet som han styr) på torsdag, så får vi ett halvår på oss att påminna oss om vikten av att ta hand om Moder Jord. Han ser till att vi inte glömmer bort att lära oss av läxan och låter oss inte återgå till livet som det var tidigare.

Det innebär även att Saturnus finns representerad i det möte som är med och skapar förmörkelse-energierna, hemma i hans eget samhällsförändrande tecken. Liksom även revoltören Uranus i Väduren.

På onsdag sker ett storartat möte i moderliga, omhändertagande Kräftan mellan solen (din spirit) och den retrograda idésprutaren Merkurius. Och i det mötet blandar sig överraskningarnas Uranus i. Det är troligt att du nu får ny inspiration till att damma av en gammal idé som du la i malpåse eftersom tiden inte var den rätta. Nu är det dags att se över den igen. Med nya glasögon i ett nytt tidevarv.

Så det är inte så konstigt att du känner dig skör. Efter den avslutande förmörkelsen på söndag blir ditt liv inte längre sig likt. Energin från en förmörkelse ligger kvar ett halvår. Det som nu sker är stort och omvandlande, både av dig själv och världen.

Så den här veckan råder vi dig att ta det lugnt. Ha tålamod med dig själv. Var i ditt hjärta. I stillhet. Stäng av din hjärna, låt den få semester. Stäng av nyheter, sociala medier och annat flöde. Tillåt dig själv att vila. Låt världen brusa vidare utan att du brusar med i den.

Det pågår en revolution inom dig. Flera tusen år av förtryck av det gudomligt kvinnliga kommer upp för att läkas. Så behåll ditt fokus inåt. Snart bara vet du hur du vill leva ditt nya liv, fast det som sker är så stort att du inte kan tänka fram det.

Njut av livet. Var som Ferdinand under korkeken. Lukta på blommorna. Lek och skvätt badvatten på varandra. Känn vinden smeka dina kinder. Var nyfiken. Lek med koltrasten, svara den och låt den härma även ditt eget visslande. Du befinner dig i det jordiska paradiset. Du har rätt till allt det bästa. Du är arvtagare till himmelriket.

Så förvänta dig ett överflöd av allt det bästa. Du är en gudomlig varelse med gudomliga gåvor inom dig. Allt finns lagrat inom dig i dina celler. Så sök inåt. Det är dags att ta fram dina skatter, ut i ljuset. Det är dags att bli DU.

Lek fram dina skatter. Följ din glädje. Stigen inåt är en snitslad bana med ledtrådar som du själv la ut en gång inför din födelse till jorden.

Allt som hänt dig har skett av en anledning. Allt du gjort i livet, har skett av en anledning.
Att du föddes just här i denna tid, skedde av en anledning.
Att du är DU, är inte en slump.

Det som du trodde var ”fel” med dig – det som du gömt undan – visar sig vara din största styrka. Vi vill se HELA dig. Sådan som du är.

Nu får du tillgång till hela dig. I all din skönhet.

Vi låter Uno Svenningssons vackra text tala för oss:

”Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där I botten av oss själva”

Sök svaren inom dig.
Du är en skattkista.

Och du är alldeles underbar, precis som du är. Låt oss få se mer av dig.
Vi behöver dig.
Och vi längtar efter dig.

All kärlek, glädje och healing!
Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light

Ps. All cred för bilden till Scarlett Kirwan.