Hudlös, naken ända in i själen? Ledsen och vill helst krama om dig själv? Samtidigt som dina känslor nästan sitter utanpå huden? Ditt hjärta är nu vidöppet. Du kan ha svårt att andas, vara yr, ha huvudvärk och känna ett tryck på pannan. Troligen sticker det i din hud i ansiktet och kliar i din hårbotten. Tänder och hals känns ömma. En konstig hosta hjälper dig att få ut tung energi ur kroppen.

Välkommen till den sista förmörkelsen av tre (på en och samma månad) som skedde nu på morgonen. En månförmörkelse och fullmåne i Stenbocken kl 06:44 som är så stark att den tar andan ur dig. Energin ligger kvar ett halvår och vänder, tillsammans med de andra, upp och ner på din verklighet och omvärld. Du kliver nu in i förändringarnas tidevarv.

Nu utmanas din tillit. Att leva i förändring kan också innebära lidande och att du behöver släppa taget om sådant som tills nu varit din trygghet. Du har ett uppdrag och en mission i världen. Det finns en plan för dig som du själv var med om att lägga inför din födelse in i den här världen. Din själ kallar nu på dig. Det är dags nu. Och det är ett kall som är så starkt att du nästan fysiskt kan känna hur ditt hjärta ropar.

För dig som vandrar i ovisshet ännu, så kommer det att stå klart för dig nu i juli vad allt handlar om. Du ser plötsligt meningen med den krokiga väg som du vandrat genom livet. Under juli kommer du att åka en känslomässig berg- och dalbana. Höga jublande berg och svåra, djupa dalar kan avlösa varandra i ditt liv.

Den 7/7 på tisdag är en portal som, om du väljer att kliva in i den, innebär förändring på alla plan. Om du väljer att ta steget, blir ”Life as you know it” förändrat för alltid. Det kan då kännas som att du kliver ut ur garderoben som i Narnia-böckerna, ut i en annan värld och verklighet. En annan dimension, rakt in i en ny energispiral. Det är spännande, omvälvande och utmattande.

Ditt kall är så starkt att universum nu kan ge dig en kärleksfull knuff i ryggen. Mattan under dina fötter kan dras undan eller plötsligt börja flyga. Bered dig på att allt kan hända. I veckan möts viljestarka, drivkraften Mars och idé-rika Merkurius i omhändertagande Kräftan. Det kan få dig att vilja sätta full fart på din inspiration redan nu.

Fast än är det inte dags. Merkurius är retrograd till den 12/7 och behöver lite tid att få upp farten. Och även Venus behöver få återvända ut ur skuggan efter sin retrograd. Sista veckan i juli är det dags.

Till dess gäller vila, vila, vila. Den höga energin i din kropp kan behöva omsättas i fysisk aktivitet för att den ska cirkulera. Gå promenader och gör sådana övningar som får energin i rörelse ut ur din kropp. Tai chi, qigong, yoga eller fri dans till musik du älskar. Skaka loss.

En bra övning kan vara att ställa dig på tårna och släppa ner hälarna med en duns i golvet, samtidigt som du säger ”Häpp”.

Var snäll mot dig själv och din kropp. Lyssna in vad den berättar för dig. Vad vill den äta? Vad vill den göra? Stäng av hjärnan. Var i ditt hjärta och i din kropp. Klappa och stryk över dina armar, din mage och dina ben. Låt solen smeka din hud.

Du kan få ett ökat sug efter socker, nikotin och alkohol. Eller efter en person, sociala medier, spel etc. Även det är naturligt. När tung energi släpper vill kroppen fylla hålet med något och de är vänner som tidigare har hjälpt dig. Det är dags att kärleksfullt tacka dina beroenden för den hjälp du fått av dem och säga till dem att du nu ska försöka klara dig på egen hand utan dem.

Du kan göra det rent fysiskt genom att sätta två stolar mitt emot varandra. På den ena placerar du en symbol för det som blivit ett beroende och på den andra stolen sätter du dig själv. För sedan ett kärleksfullt samtal vänner emellan. Minns det roliga ni varit med om tillsammans och tacka för den hjälp du fått när du känt dig otrygg. När du känner dig klar, meddela din vän att ni nu går skilda vägar. Du klarar dig från och med nu på egen hand utan hjälp. Ta farväl. Säg tack och hejdå.

Tidvattnet sveper nu med dig ut på nya äventyr i livet. Vissa bägare som du trodde var klara att dricka ur, trillar och spills ut. Allt medan helt nya bägare väntar på din uppmärksamhet bakom din rygg.

Det är som att tidvattnet sveper upp på stranden och raderar ut allt som du hittills skrivit i sanden. Din inre sandstrand blir slät igen utan fotavtryck. Den blir rensopad och guldskimrande.

Var i dig själv. Grunda dig. Bada. Gå långa promenader. Dra några orakelkort och meditera över. Behandla dig själv som en nyfödd, utan andra krav än de rent fysiska. Var noga med vilka energier du fyller dig med och låt energin cirkulera. Då blir det lättare för dig att flöda med i energispiralen. Var dig själv. Var ditt unika jag. Släpp loss barnet i dig som vill leka och skratta så att tårarna rinner. Låt dig förundras över livets små mirakler. Glittret i en himlens vattenpuss. Ett stilla regn som smeker dina kinder. Ett oanat nära möte med ett djur, en växt eller ett träd på promenaden. Ett kvällsdopp i skymningen. Du lever i en värld som flödar över av mirakel.

Låt livet flöda över dig, precis så som det kommer. Flöda med i vad som än händer. Släpp taget om behovet av kontroll. Du behöver det inte längre. Livet ser till att du landar på fötterna, vad som än händer. Allt blir till det bästa.

Du är på resa in i dig själv och till den bästa versionen av dig själv. Plagg efter plagg som lagts på dig – i form av andras förväntningar och föreställningar om hur livet bäst bör levas – lyfter du nu av. Skalen på din inre lök är nu nära din kärna. Så vem är du när du är fri? Vart vill du flyga när du vecklar ut dina vingar? Vart leder din lust och glädje dig?

Kasta dig ut i din nya energispiral som om du vore på tivoli. Du är skyddad och omhändertagen. Låt dig svepas med i livets virvlar. Var trygg i att det blir bra. Allt blir bra.

Du finner din karta inom dig själv. Din egen väg vidare finns djupt lagrad i dina celler. Följ dina egna ledtrådar. Du är en enda stor detektiv-gåta.

Det är dags att ta fram förstoringsglaset och låta dig ledas inåt, ända in på cellnivå. Och där sker det största miraklet av alla.

Nytt är på väg. Du är på väg. Välkommen att ta klivet ut i en ny verklighet, ut ur garderoben.

Bli den du alltid varit, fast inte tilläts vara. Låt dig själv få blomma.

Ta oss i handen och ta klivet. In i den nya spiralen av energier.

Släpp all kontroll och vet att du har all makt. Du behöver ingen annan eller något annat än dig själv.

Du är fri.

All kärlek, ljus och healing!

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light