Välkommen till en vecka som kommer att förändra ditt liv. Du står inför en ”game changer”, något som gör att du kommer att minnas den här veckan för evigt. En tarot-läggning för veckan skulle definitivt innefatta kortet Magikern. Det är glädje och kreativitet och ett regn av nya möjligheter.

Redan idag kan du känna av en balansering av maskulina krigaren Mars och feminina krigaren Eris, som står i en fin aspekt till Solen (din spirit, ditt inre ”go”, din livskraft) och till Merkurius (ditt uttryck). Det handlar om en vilja att göra något för Moder Jord och en inre glöd för något du kanske inte ens var medveten om att du kände så starkt inför.

Veckan börjar med att du står inför en valsituation. För att välja dig själv och din egen väg är det också något som du behöver välja bort och lägga bakom dig. Kanske till och med den person som du trodde att du var. Det vilda inom dig – det som du tryckt undan för att det inte anses okej eller ”rumsrent” av samhället – pockar nu på och vill bryta igenom.

Det kan väcka upp rädslor inom dig. För du vet att det finns inte längre någon väg tillbaka. Trots att du är rädd för att hoppa, så är möjligheten att vända åter inte ett alternativ. Du kan till och med känna panik inför tanken att tvingas återvända, trots att du inte vet vad som ligger framför dig.

På onsdag kl 04:41 är det en ljuvlig nymåne i Lejonet och den följs av ett helt fyrverkeri av planetaspekter. Bland annat möts Venus (det/dem du älskar) i inkännande Kräftan och den överraskande revoltören Uranus i jordade Oxen (dina resurser, ekonomi). Ett nytt jobb, ett nytt projekt, nya samarbeten, ett nytt barn, en ny kärlek. Vad som helst kan hända nu.

Den sabianska symbolen för den här nymånen är ”daybreak”, gryning. Du stänger dörren till det förflutna och börjar om. Det uppenbarar sig nya möjligheter och en ny inre styrka infinner sig hos dig. Du uppmanas att släppa taget om gammalt gruff, gamla händelser som ältas och som håller dig tillbaka. För att istället sträcka ut händerna i möjlighetsregnet och säga JAAA till livet och till det som sker nu.

Det är roligt, överraskande och överväldigande. Det är en vecka då du får blomma ut i ditt vackraste jag. Nya insikter, ny inspiration och du blir förälskad i livet. I slutet av veckan vandrar både Merkurius (på torsdag) och Solen (på lördag) in i organiserade, praktiska Jungfrun. Du får då möjlighet att börja fundera på hur du ska låta alla dina nya idéer ta form i världen. Kanske du också bestämmer dig för att bli av med sommarens överflödskilon, äta bättre och ta hand om dig själv.

För från och med nu går startskottet för en höst av transformation. Uranus vände retrograd i helgen och du får nu allt mer tillgång till himlen inom dig. Först i mitten av januari vänder han rätt igen. Du förbereds nu inför det stora skiftet vid midvintersolståndet i december, så att du är redo då.

Eftersom det även är startskottet för en transformation av samhället – med en del utmanande aspekter – ber vi dig att se lagom på nyheter och att inte uppröras för mycket av händelserna i världen. Allt sker enligt en högre gudomlig plan och det behövs tyvärr en del kaos för att röra om i grytan så att det bildas en ny kompott med nya, godare smaker.

Så stanna i det lilla. Njut av det som händer DIG. För det är stort, vackert och alldeles, alldeles underbart. Gryningen är här. Och den för med sig den vackraste soluppgång som du någonsin upplevt. Stanna upp och upplev med hela din varelse.

Njut av hela ditt hjärta. För nu händer det.

Som sjömän ropade förr: ”Land i sikte.” Förbered dig för att reva seglen och landstiga på ny mark.

Och du är så oändligt efterlängtad!

All kärlek, glädje och healing!

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light

PS. För er som undrat, bilden är min egen. En soluppgång i helgen över Skälderviken på Kullahalvön (Arild) i Skåne.