”Mot oändligheten och vidare”. Kommer ni ihåg Buzz Lightyear som i filmen Toy Story oförväget kastade sig ut i det okända, ropandes detta motto. Nu är det läge för dig att ropa det, du också.

Imorgon bitti kl 07:22 peakar fullmånen i Fiskarna (oändlig potential) på 10 grader. Det innebär att solen befinner sig på 10 grader i Jungfrun (jordat, praktiskt och organiserat). Och för att sätta extra fart på skeendena har Uranus backat tillbaka till 10 grader i Oxen.

De sabianska symbolerna för dessa grader säger det allra bäst. För fullmånens placering säger den: ”Men travelling a narrow path, seeking illumination”. Alltså människor som reser på en smal väg för att söka upplysning. Med allt vad det innebär av rädslor för det som kan väntas möta dem på vägen och för att inte klara sig ända fram till målet.

Så till solen då som belyser det vi behöver se. ”In her baby a mother sees her deep longing for a son answered”. Fritt översatt: I barnet ser modern att hennes djupa längtan efter en son har besvarats. Det innebär att det du innerst inne längtar efter och drömmer om, är på väg att bli besvarat.

Och ovanpå den bilden lägger vi Uranus: ”A woman watering flowers in her garden.” En kvinna vattnar blommorna i sin trädgård. Det handlar om de blommor som du vill se växa och som behöver tas om hand för att blomma rikligt.

Nu vecklar universum ut en hel skattkarta av möjligheter framför dig. Vart vill du gå först? Vad behöver du då veta mer om? Vilken utrustning kan du tänkas behöva? Vem vill du resa tillsammans med?

Det kan kännas läskigt att vandra en väg som inte så många andra vandrar. Kanske den är så ny att du är den förste som går där? Du kanske bestämmer dig för att gå iland i en helt vild och hittills öde hamn för att där bygga nytt?

Det kräver både mod och beslutsamhet. Så nu förstår du varför du har behövt rensa så mycket. Men du överlevde den resan. Även om du tidvis knappt trodde det. Och du kommer att överleva även nästa resa. Den som du nu beger dig ut på.

Det kan kännas som att ett helt nytt kapitel startar. Ja, du kanske till och med hoppar över till en ny livsbok. Det är också därför som du har behövt tillåta dig att sörja det som varit, för att med fritt hjärta vandra vidare. Även om hjärtat håller på att bulta sig ut ur bröstet av spänning och en skräckblandad förtjusning.

Du fixar det här! Nytt är på väg och din djupa längtan börjar manifestera sig i nya idéer. Universum dukar upp en jordande drake på himlen som bär dig och formar dina idéer till verklighet ända fram till nymånen i Jungfrun den 17/9. Då är det dags att manifestera på allvar.

Och du inte bara kommer att odla dina blommor. Du får också uppleva att det faktiskt kan regna blommor från himlen.

Har du hört uttrycket ”imagineering”, att skapa genom att drömma fram det? Det är precis det du ska syssla med nu. Dröm fram den värld du vill leva i och det du vill bidra med i den världen. För drömmar formar nytt.

Så dröm och längta från ditt djupaste innersta. Be och begär att det ska ske.

Öppna sedan din famn för att ta emot de blommor som regnar till dig. Ta emot. Du är värd varenda en av de ljuvliga örterna som når dig. Det finns gott om blommor även till dig.

Så ta emot den där mest ljuvliga blomman som du drömt om.

Ta emot.

För nu regnar det blommor från himlen.

All kärlek, glädje och healing!

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light