Välkomna till ännu en spännande vecka. Ja, kanske till och med den mest lyckosamma under hösten. En vecka där saker börjar falla på plats.

Som du kanske noterade, höll Moder Jord andan ett par dygn i veckan (52 timmar) för att sedan andas ny luft. Och det innebär att du gör detsamma.

En del av de himlakroppar, som dragit ner dig djupt in i ditt innersta under sin retrograda period, börjar nu vända rätt. Först ut är Pallas Athena (regnbågskrigaren, rättvisans förkämpe och vishetens gudinna) som vände rätt igår. Flera av er har berättat om de mest fantastiska regnbågar i hela färgspektrat som visade sig på himlen igår. Hon kommer med visdomar till dig, jämvikt och en förmåga till urskillning. Dimman inombords lättar.

Nästa söndag vänder även Jupiter (din inre sanning, upplysaren, inre och yttre resor, äventyr) rätt. Under veckan gör han sitt bästa för att förgylla ditt liv och att vända med glans och finess. Även Solen (din personlighet och ditt nya jag) hamnar i fokus.

Veckan inleds med att det på himlen bildas en s.k. triangel av lycka med Solen i jordade, praktiska Jungfrun, Uranus i jordade Oxen (dina resurser), tursamma lyckoplaneten Jupiter i jordade Stenbocken och som en extra icing på toppen passerar även månen (din intuition) över Uranus och tar del i konstellationen.

Dessutom ställer sig drömmaren och illusionisten Neptunus i en vacker aspekt till Jupiter. Kanske du har en dröm som nu blir verklighet genom att dimslöjorna faller från ögonen och du plötsligt ser hur du kan förverkliga den?

Och om du ändå tvekar om du vågar och kan, så kommer Jupiter att förstärka ditt självförtroende. Det kan i mitten av veckan dyka upp ett jobberbjudande, ett samarbete eller till och med pengar som gör det hela möjligt.

På fredag ställer sig allt som är Du (Solen) mitt emot illusionisten Neptunus. De båda kommer att få dig förvånad över dig själv, kanske till och med förvirrad. ”Är jag det här också? Det hade jag ingen aaaaning om.” Även den här konstellationen vill att du förverkligar dina drömmar och använder HELA dig.

Och så på söndag vänder Jupiter rätt. Det kan kännas rent fysiskt i din kropp när det sker. Som att du hållit andan och varit helt spänd i kroppen sedan i våras och nu äntligen kan andas ut och slappna av. Ett lyckorus kan infinna sig.

Den här veckan öppnar drömfabriken dörrarna på vid gavel. Följ med i flödet. Var nyfiken och öppen för det som kommer till dig och händer omkring dig. Det fixas, ordnas och trixas bakom kulisserna för att få allt på plats likt en stressad tomteverkstad.

Fast invänta Jupiter innan du sätter fart. När du väl har honom med dig – från och med söndag – är det dags att börja planera mer långsiktigt. Då infinner sig äventyrligheten och en känsla av att allt är möjligt. Minns ni devisen ”om det är rätt, känns det lätt”. Det är Jupiters motto.

Det gäller även dina relationer som antingen nu blir djupa – eller försvinner. Det kan också hända att du möter en själsvän som du får lust att bjuda in i din drömverkstad. Eller i din famn.

Det finns tyvärr ett åskmoln på denna sprakande, regnbågsskimrande himmel. På onsdag vänder Mars retrograd och det dröjer ända till mitten av november innan han vänder rätt igen. Det kan göra dig frustrerad och arg – även över småsaker. Fast om du använder den rätt, finns det i din ilska också en väldig drivkraft till förändring.

Så den här veckan: ”Dream on, baby”. 😊 För dina drömmar blir mer och mer jordade och möjliga att förverkliga. Var noga med vad du äter och med ditt matsmältningssystem. Magen kan kännas svullen och i olag. Om du får lust att göra en leverdetox, så gör det.

Du kan också ha en konstig, plötslig hosta – som s.k. högfärdshosta ungefär. Det är tung energi som släpper och lämnar din kropp. Dimsyn, öron som piper och ögon som kliar. Huvudvärk, ledvärk… Ja, du börjar ju kunna uppstigningssymtomen vid det här laget. Eftersom Schumann-resonansen har vassa peakar kan du ha svårt att sova eller alternativt känna dig som om du knappt kan krama sönder ett russin när du vaknar.

Du vandrar nu på den gyllene Yellowbrick Road på väg till trollkarlen från Oz för att be om det du trodde att du saknar. Och precis som vännerna i filmen finner du att du redan är allt du önskar och att du har alla de förmågor som du behöver.

Du är unik och fantastisk. Ingen annan är som du. Du är modigare än du tror och oändligt mer värdefull.

Du är Solen som när molnen skingras – de moln av självkritik, skam och skuld som skuggat din strålglans – sprider dina vackra, värmande strålar ut över världen.

Du är den som tinar de frusna själar som finns omkring dig, enbart genom att du tillåter dig att stråla.

Så låt ditt ljus lysa upp oss alla. Din värme och ditt varma hjärta, gör världen mindre kall.

Tillsammans får vi permafrosten att släppa taget om mänskligheten på jorden.

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light