Känner du vändningen av energiflödet idag? Kanske vaknade du tidigt eller hade svårt att sova? Lycko- och turplaneten samt läraren av den högre sanningen och inre resor. Jupiter vände rätt i natt och går nu framåt igen. Det kan kännas som en stor lättnad i hela ditt system.

Sedan mitten av maj, när Jupiter vände retrograd, kan ditt liv ha känts lite stagnerat. Nu blir det nytt liv i dina planer, ditt själsliga liv når en ny nivå och du fylls återigen av inspiration. Han kan dock behöva lite tid att få upp farten igen, eftersom det är en av himlens tungviktare som vänder.

Eftersom han vänder på 17 grader i Stenbocken, så blir dina nya planer nu både välgrundade och långsiktiga. Innan Neptunus upptäcktes styrdes det andliga tolfte huset och Fiskarna (oändlig potential) av Jupiter. Du kan därför också nu upptäcka uråldriga mystiska sanningar och visdomar från tidigare liv (Atlantis, Lemurien etc) som finns lagrade inom dig i dina celler.

Den feminina urkraften tar tag i dig i veckan. Det börjar med att vildkvinnan Lilith och den feminina drivkraften Eris först möts och lägger en gemensam plan. Efter det påbörjar Eris sin vandring till ett möte med den maskulina drivkraften Mars, som nu är retrograd i Väduren (ditt ego).

Detta påverkar dina relationer, eftersom du nu blir alltmer stabil i din egen kraft utan att behöva luta dig mot någon. Du står stark i dig själv och skakar av dig de bojor och kedjor av andras förväntningar som tyngt dig och hållit dig tillbaka.

När Lilith sedan gör en vacker aspekt till Vesta (din glöd och inre prästinna) kan de båda visa dig hur just ditt uppdrag – för att återuppväcka det mystiska feminina som så länge varit förvisat från världen – ser ut.

Det förstärks även av att revolutionären och omstörtaren Uranus har bokat möte med Venus (dem/det du älskar, dina värderingar). Du kan plötsligt se din älskade i ett nytt ljus. Kanske du har inväntat hans eller hennes tillåtelse att få följa ditt hjärta? Eller varit beroende av hen? Eller så blir det som du trodde var så viktigt i ditt liv, inte längre lika prioriterat. För nu ser du saker och ting i ett nytt ljus.

På torsdag 17/9 är det nymåne i feminina, andliga, praktiska och helande Jungfrun. Och som om den vill förstärka den magi den för med sig, så vänder den exakt kl 13.00 – Gudinnans tal. Och den sker på 25 grader som enligt de sabianska symbolerna handlar om ”hänryckning”. Innerlig glädje, förtjusning, magi.

Det finns en teologisk inriktning som beskriver att hänryckning handlar om att ”bruden” (helig ande, uråldriga feminina visdomar) sänker sig ner från himlen till Jesus (det maskulina) och de blir förenade. Maskulint och feminint tillsammans, sida vid sida. Det heliga bröllopet.

Det handlar om att få balans i ditt givande och tagande. Den energi som du lägger på att ge av dig själv till världen, ta hand om andra, jobba, sätta igång projekt etc (det elektriska), får inte överstiga den energi som du tar emot och drar till dig (den magnetiska). För i så fall blir du dränerad och utmattad.

Du behöver finna en sund balans i dina relationer, din andliga utveckling, ditt bidrag till världen och hur du tar hand om dig själv fysiskt. Se det som fyra pelare som behöver balanseras. Om du inte tar hand om dig själv fysiskt så bromsas även din spirituella utveckling. Och nu när frekvenserna höjs allmänt kan du riskera att din kropp inte klarar av den höjningen på egen hand. Du behöver hjälpa den att hålla sig frisk och rörlig med ett öppet flöde.

Veckan och dagarna inför en nymåne handlar om rening och introspektion. Förr fick kvinnorna mens denna tid och drog sig då undan i avskildhet för att gå in i sig själva och få nya perspektiv. Vårt råd är att göra detsamma. Det är en kraftfull måne som är väldigt nära jorden. Ge dig själv tid. Lyssna inåt.

De förändringar som du gör nu i ditt liv har stor potential att bli långsiktigt hållbara. Solen möter först Pluto (transformation) och sedan Saturnus (ansvar) och laddar upp dem. De kommer nu att ligga kvar ett bra tag med 3 grader emellan sig och bidrar till en förändrad värld. Snart ansluter sig även Jupiter till dem.

Minns att det här är en inre revolution som sedan i sin tur skapar en yttre revolution. Genom att höja din egen kärleksfulla frekvens och välkomna den förändring som då krävs, förändrar du världen.

Och vi säger som Beatles i låttexten Revolution:

”You say you want a revolution

Well, you know

We all want to change the world

You tell me that it’s evolution

Well, you know

We all want to change the world

But when you talk about destruction

Don’t you know that you can count me out

Don’t you know it’s gonna be

All right, all right, all right”

Det här är en revolution som handlar om kärlek. Det kommer att trigga människor i din omgivning, fast minns då att hat föder hat och kärlek föder kärlek. Och du, min vän, är en ljusbärare och ett solsken i världen.

När dina strålar bryts på exakt 42 grader skapar du en vacker regnbåge av jämlikhet, allas lika värde och kärleksfullhet.

Så Douglas Adams hade rätt. 42 är verkligen det ultimata svaret på Livet, Universum och Allting. Den yttersta meningen med ditt liv är att stråla ditt ljus ut i världen.

Du är vägledd och har alla svaren inom dig. Ditt solsken skapar ett regnbågens skimmer som får ditt inre att jubla.

Så vad får dig att tvivla?

Det är dags för dig att rensa ut det sista motståndet, det som håller tillbaka din kraft och ditt ljus. Det som talar om för dig att du inte är tillräcklig som du är.

Ditt kosmiska jag kliver nu ner och förenas i dig.

Du är en gudomligt vacker själ. Och nu är det tid för dig att stråla.

Inte göra, inte prestera. Bara stråla. I all din glädje och lekfullhet.

Du är så oändligt tillräcklig och värdefull genom att bara vara solen i ditt eget liv. För därmed lyser du upp även oss andra.

Genom att bara vara Du.

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light