Nu händer det stora saker på himlavalvet. Kanske du känner att hela du vibrerar? I samband med att den stränge karma-läraren Saturnus vänder rätt på tisdag har kraftfulla geomagnetiska solstormar dragit in och de når sin kulmen just då vid vändningen. Ett stort skifte sker nu.

Saturnus har ett dåligt rykte eftersom han ständigt efterfrågar disciplin och därför ibland kommer med begränsningar i ditt vardagliga liv. Han vill få dig att leva ett liv i linje med ditt eget högsta bästa och alltings högsta bästa. Han vill skapa en mer rättvis värld. Och väcker dig så att du ska minnas ditt uppdrag på jorden. Det som du bestämde när du skulle födas in i den här dimensionen.

Sedan Saturnus vände retrograd i våras, den 11 maj, har du haft en tid av funderingar över vem du är och vad du är här för. När en planet vänder gör den det med ett fyrverkeri av energier. Och nu förändras ditt liv.

Feminina Venus (det/dem du älskar) och din inre prästinna Vesta (som visar dig vad du brinner för) har gått samman i Lejonet (ditt inre barn, ditt nya fria och lekfulla jag). De står mitt emot Saturnus och Pluto i världsförbättraren Stenbocken. Och triggas av Mars och Eris, som sätter fart på både din feminina och maskulina inre drivkraft. I full balans.

För att ytterligare förstärka det femininas intåg i världen har din inre vildkvinna Lilith gått samman med den sårade helaren Chiron. Nu läker du såren som uppstått i dig när det feminina inte godtagits och accepterats i den patriarkala världsordningen. Du tar Lilith i handen och bjuder in henne i ditt liv.

Anpassningens tid är över och det är dags att det gudomligt feminina får inta sin rättmätiga plats. Det innebär att din medvetenhet nu förändras så att din feminina yin-energi hamnar i balans med din maskulina yang. Och när det sker händer det saker. För din yin är magnetisk. Du drar alltså till dig saker som du älskar.

Nu får du tillbaka kraften att skapa nytt i full balans. Och Saturnus tar dig med in på nya livsvägar. Nya möjligheter kommer till dig. Händelser som du inte ens hade kunnat fundera ut tidigare blir nu verklighet.

På söndag vänder även ödesplaneten och transformatören Pluto rätt. Pluto verkar i ditt undermedvetna och det som tryckts undan. En stor transformation sker alltså denna vecka i ditt inre. Ett uppvaknande. Din medvetenhet skiftar och du tillåter dig själv att blomma.

Ditt högre kosmiska jag blir mer och mer en naturlig del av dig. Du blir universums händer och fötter på jorden.

På torsdag kl 23:05 sker en vacker fullmåne i Väduren. Du rensar inför den ut sådant som stulit din kraft och hindrat dig från att inta din ledarplats. Molnen som hindrat din sol från att lysa klart skingras nu i fullmånens sken. Det är dags att inta din rättmätiga plats i världen, den som ger dig glädje och frihet.

Om du befinner dig på fel plats – kanske en trygg och säker kontorsstol – så slungas du nu ut som om det vore en katapultstol. Ditt hjärta säger stopp och du bara kan inte stanna. Du känner i hela din själ att du behöver göra det som får ditt hjärta att sjunga.

Och universum visar dig nu nya möjligheter. Nya dörrar öppnas. Nya själsvänner uppenbaras. Nya samarbeten som leder vidare.

Moder Jord kallar på dig. Det gudomligt feminina behöver din hjälp. Världen behöver dig.

Tillsammans med dina själsvänner är du på väg att föda en ny jord och en ny tidsålder.

Du är med och skapar det skifte som berättats om vid lägereldarna i alla tider. Det som ursprungsbefolkningarnas legender handlar om. Den gamla tidens slut och den nya tidens början.

Så det är dags att följa din inre längtan och din inre visshet. Du är här för att hjälpa till i övergången till en mer kärleksfull, jämlik och rättvis värld där vi alla lever i full balans med varandra och Moder Jord.

En ny jord är på väg att födas. Och du är en del av den. Vi föder den tillsammans.

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light