Hur är läget med er, kära vänner? Fullmånen i Väduren i torsdags drog upp frekvenserna på maxläge. Troligen vibrerade du, hade huvudvärk och kanske konstiga ilningar i tänderna eller spänningar i käkarna. Både Saturnus och Stenbocken påverkar nämligen dina tänder.

Trycket över bröstet är nu så starkt att du kan få svårt att andas djupa andetag, hjärtat kan rusa och du blir yr. Kroppen kan rensa så att svetten luktar illa och toabesöken blir fler än vanligt. Nu är det stora saker på himlavalvet och därmed även i världen och i ditt liv.

Transformerande Pluto vänder rätt idag och därmed är alla i den tre man starka truppen i Stenbocken, Jupiter-Saturnus-Pluto, på rätt köl igen. Nu blir det mindre av inre förvandling och mer igen i den yttre världen och i ditt liv.

Den här veckan finslipas ditt uttryck i världen genom att kommunikatören och budbäraren Merkurius i Skorpionen (liv/död, andras pengar, det undermedvetna/dolda) har ett första utmanande möte med revoltören Uranus i Oxen (resurser/moder jord). Det är det första mötet av tre och det kommer att slå gnistor om dem.

För dig själv kan det innebära en uppgradering. Merkurius är ditt uttryck här på jorden och retrograda Uranus är ditt kosmiska uttryck och ditt kosmiska jag. Det kan därför komma oväntade mejl eller nya oväntade insikter och idéer om hur du vill leva ditt liv.

Eftersom Mars (maskulina drivkraften) och Eris (feminina drivkraften) står retrograda tillsammans i Väduren kan de två egga upp stämningen nu och göra den frustrerad och kanske till och med aggressiv.

De ställer sig i veckan i en utmanande aspekt till Jupiter-Saturnus-Pluto i världsförbättraren Stenbocken. Om du tittar på nyheterna kan det hända att du ser människor som ger sig ut på gatorna för att protestera mot orättvisor och nya begränsningar av deras frihet.

Du kan också för egen del hamna i situationer där du tvingas stå upp för den du är och vill vara. Kom då ihåg att andas dig igenom det och räkna till 10. Låt ingen tala om för dig hur du ska vara eller tänka. Låt ingen annan få begränsa dig. Fast uttryck det med massor av kärlek.

Som ett plåster på såren blir nästa helg en social och rolig helg. Så vet att även detta blåser över. Inget är för evigt, allt är i förändring.

Ta hand om dig lite extra. Häll upp ett varmt bad, tänd ljus och skapa ditt eget lilla paradis. Gör saker du älskar och stanna i din kreativa bubbla. Undvik gärna att ge dig ut i trafiken om du inte måste. Förutom att det kan vara extra hetsigt, så kan Mars och Pluto göra att du tappar din närvaro och då kan också olyckan vara framme.

Minns att du är så oändligt älskad och omhändertagen. Du är kärlek. Det är nu det stora Skiftet tar fart på allvar. Och du är här, du vackra själ, mitt i händelsernas centrum.

Resan mot den nya ljusare tidsåldern av frihet, jämlikhet och systerskap börjar här och nu. Och vi är med dig, hela vägen.

All kärlek, glädje och healing.

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light