Nymånen i Vågen blir synlig på himlen idag och energierna från den tar dig med ut på äventyr i veckan.

Du kommer säkert ihåg att himlavalvet på ett vackert sätt balanserade upp din feminina sida med din maskulina sida. Och att den sida du då överanvänder lätt drabbas av växtvärk nu. Du kan bli vimsig och ha en känsla av att befinna dig utanför tid och rum.

Vid nymånen vandrade du genom en portal. Det kan kännas som när hela naturen håller andan inför ett åskväder. På samma sätt kan du känna att du befinner dig i ett nollpunktsfält. Vinden mojnade innan den åter tar fart. Och då blir det nya vindar som blåser dig åt oväntade håll.

Den här veckan handlar om förändringar i ditt sätt att tänka, vad du värdesätter och i ditt uttryck i världen. Den inleds med diverse möten. Den förstärkande sanningssägaren Jupiter (rättvisa) möter retrograda Mars (inre maskulin drivkraft) medan feminina Venus (det/dem du älskar) möter drömmaren Neptunus. De vill visa dig att du inte ska stanna på en plats som du är färdig med bara för att den känns trygg och statusmässigt stabil.

Det är dags att pröva dina vingar och våga vandra vidare. Att följa ditt hjärta, använda HELA dig och göra det du innerst inne drömmer om. Och du får hjälp. Himlen ger dig nu en kärleksfull knuff mot det som du faktiskt bestämde dig för att göra, redan när du la planen inför din födsel in i denna sägenomspunna tid av skifte.

Omvårdande Juno tar retrograda inåtvända och numera väldigt känsliga Merkurius (ditt uttryck) i Skorpionen (liv/död, under ytan, gemensamma resurser) i handen och möter överraskningarnas Uranus. Det är som att Uranus nu tar fram ett trollspö och simsalabim fick du plötsligt lust att göra något helt annat än du tänkt.

Ett erbjudande, en insikt eller en idé kan föra ut dig på en helt ny bana i livet. Det kan till och med vara din partner som kommer med idén. Den tänder din inre eld och kan nog bäst liknas vid en inre kallelse.

När Solen (ditt sanna jag) går in i Skorpionen (dolt, gemensamma resurser) lyser den upp det du inte ville se och driver dig framåt på din väg. Tiden fram till fullmånen i jordade Oxen handlar om djup förändring och att se saker hos dig för vad de verkligen är. Din plats i världen och vem du är, under ytan.

Din inre healer, din inre örthäxa, din inre shaman eller vad du nu har för gåvor gömda inom dig, kallar nu på dig från dina cellers djupaste inre. Moder Jord kallar dig. Isis, universums moder, kallar dig.

Du väcks på nytt och ser därmed ditt liv med nya ögon. Med nyputsade glasögon ser du tydligare vad och vem du verkligen vill ha i ditt liv. Du ser vad som ger dig energi och vad som hindrar dig från att vara DU, i din sannaste renaste form.

Det kan kännas som en jordbävning i hjärtat. Du själv, det du höll för sant och trodde var du, skakas nu om. Något helt nytt är på väg att växa fram. Och det får ditt hjärta att sjunga.

Så den här veckan. Bejaka det som kommer till dig. Ta det till ditt hjärta och begrunda det, trots att det kändes tokigt i början. Kanske till och med gjorde dig rädd. För nu börjar något helt nytt spira i ditt liv.

Vänta dock lite med att kasta ut allt innan du hunnit känna efter. Ett projekt eller ett förhållande kan bli som nytt med hjälp av lite lekfull färg och en ny synvinkel. Veckan inför fullmånen i Oxen (31/10) kommer att hjälpa dig med vad du ska behålla eller släppa taget om.

Så låt nu ditt inre maskulina bjuda upp ditt inre feminina i en virvlande glädjefylld dans till universums sprudlande musik. Och njut av den magi som då skapas.

Dröm in din värld. Skriv ner vad du vill ha mer av och vad du önskar dig. Be dina guider att tydligt visa dig din väg. Vik ihop pappret och lägg det i ett fönster med en genomskinlig kristall ovanpå. Gör det vackert med kanske ett värmeljus eller en blomma. Skicka ut dina intentioner till månen och låt sedan universum göra jobbet.

När det maskulina inom dig ständigt vill framåt, framåt är det viktigt att hålla tillbaka. Den starka elden kan medföra att livet känns intensivt. Minns då att det maskulina håller på att nedgraderas, medan det feminina uppgraderas. Du kan bli sjuk om du fortsätter i samma höga takt som förut.

Så bered rum i ditt liv och i din kalender för att skapa utan att göra. För det är nu du formar ditt nya liv.

Och det blir kanske inte så som du tänkt dig. Det blir bättre.

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light