Hjärtligt välkommen till överraskningarnas vecka! Det här är en riktig Uranus-vecka på alla sätt och som avslutas med bomber och granater på stjärnhimlen med en kraftfull fullmåne i jordade Oxen (dina talanger och resurser, Moder Jord).

Veckan inleds med att retrograda, inåtvända Merkurius (ditt uttryck) möter Solen (ditt sanna jag bakom molnen av begränsningar) i andliga Skorpionen (dolt under ytan). Vem är du nu? Hur vill du leva ditt liv? Med vem? Vad vill du bidra med till världen? Detta är en vecka när de frågorna finner sitt svar på de mest oväntade sätt.

Eftersom omhändertagande Juno finns med handlar det också om hur du tar hand om dig själv. Och hur du själv vill bli omhändertagen. Du har gett och gett av dig själv till andra. Att ge utåt är en maskulin energi. När nu det feminina reser sig är det dags för dig att lära dig att ta emot. Att bli din egen bästa vän. Det är inte ett enda dugg självcentrerat, det är livsnödvändigt.

Fullmånen i Oxen når sin peak på lördag den 31/10 kl. 15:49. Då går den samman i en lite oroväckande omfamning av Uranus. Månens intuition och behov av trygghet möter revoltören. Och den maskulina drivkraften Mars retar upp karma-läraren Saturnus.

Tack och lov har vid det laget retrograda Merkurius backat bakåt in i Vågen (relationer, skönhet i världen) där han möter Venus (det/dem du älskar) som är på väg in.

Du kan nu känna dig starkare och mer målmedveten än på länge. De renande och utrensande energiernas tid börjar avslutas och en mer utforskande tid tar över med solen i Skorpionen. Om ditt liv känts som en enda stor hög av pusselbitar där du inte ens sett bilden, då klarnar det för dig nu. Du ser dina relationer i ett nytt ljus och även vad du är här för att skapa och bidra med.

Det kan också hända att människor och situationer eller sammanhang omkring dig, nu visar sitt rätta ansikte. Med ditt nya självförtroende tackar du då för dig och vänder på klacken.

Världen kan kännas som att den blivit tokig så stäng av nyheterna. Ett visst val kan översvämma rapporteringen och Uranus kan ställa till med naturkatastrofer. Fokusera då fullt ut på din egen värld. För du har viktigare saker. Som att hänga med i din egen uppgradering till exempel. 😊

Så värna om dig själv och ditt eget värde. Lägg tid på att lära känna dig på nytt. Och bejaka det roliga som sker. Starta inga krig i din omgivning, fast ta heller inte ”skit”. Vårda ditt nya jag med omsorg och självkärlek. Känn dig stolt. Du fixade det här. Du klarade det!

Du är viktig och värdefull. Om du inte tar hand om dig själv fullt ut först, kan du inte heller hjälpa någon annan. För att kunna räcka ut en hand till en annan person behöver du först fylla din egen bägares glädje och välmående. Sedan kan du ge av ditt eget energi-överflöd. Fast se alltid till att hålla din egen bägare fylld.

Ge aldrig ut mer av dig själv än att din inre bägare är välfylld till brädden av allt det bästa. Så vad får dig att skratta och må bra? Gör då mer av det och strunta i det andra. Fyll din inre bägare med allt som gör livet värt att leva.

Du är magisk och fantastisk. Du är viktig för världen. Du är så oändligt värdefull.

Du är den Graal som korsriddarna reste runt i världen för att hitta. Du finner den inom dig. För det är det gudomligt feminina. Den dolda, undangömda kunskapen. Guldet som alkemisterna försökte skapa. Allt det är DU. Det finns inom dig.

Och nu släpper Uranus bomber och granater din inre Graal fri. Som Fågel Fenix reser du dig ur askan.

Din inre vackra örn släpps fri och kan flyga precis vart ditt hjärta än vill. Du är redo att släppa ut vingarna. Äntligen.

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light