Hur mår du i fullmånens sken? Igår eftermiddag nådde månen sin fulla mognad i jordade, envisa Oxen som handlar om dina resurser och förmågor och därmed även om Moder Jords resurser. Och Solen i Skorpionen belyser mötet så att det som är dolt under ytan – de fläckar som du försökt gömma bakom status, romantiskt glitter eller vackra överdrag – nu obarmhärtigt dras fram.

På exakt samma nionde grad befann sig Uranus, ditt kosmiska uttryck, och som mötte dina behov, din intuition, din trygghet och din feminina sida (din mamma).

Den sabianska symbolen för det är ”en klädd julgran”. Så vem är du under glittret och sminket? Och är julgranen inte alldeles underbar och värd att älskas ändå – utan allt utanpå?

Så nu har du fått syn på vem ditt kosmiska jag är. Du är villkorslös kärlek som vare sig behöver klä ut dig eller bevisa vem du är. Du ÄR.

Den här veckan har Merkurius, ditt jordiska uttryck, huvudrollen. För nu är det dags att ditt kosmiska jag får flytta in i din lilla etta inombords och bli en naturlig del av ditt jordiska jag. Det kan kännas lite trångt till en början och lite jobbigt när Uranus börjar möblera om. Dessutom får du ändra på några av dina dåliga vanor som du lagt dig till med och börja plocka upp efter dig.

Fast precis som när man flyttar ihop med en partner finns det också mängder av förväntan, längtan och kärlek i luften. Det här blir kul! En nystart.

Merkurius befinner sig i diplomatiska, skönhetsälskande Vågen och utmanas av regnbågskrigaren Pallas Athena och den ultimata sanningens Jupiter, fast med en tydlig vinkning till den som du tänkt dig dig att bli (norra noden) och ditt uppdrag i det skifte som pågår. Lilith som förpassades ut i öknen för att hon var för vild och för mycket, är på god väg att återta sin rättmätiga plats.

Eftersom Merkurius dessutom befinner sig i det tolfte huset, som utgör oändlig potential och det som hittills varit dolt för dig, så kan allting hända.

På tisdag den 3/11 vänder Merkurius rätt igen. När en planet vänder rätt gör den det med ett litet fyrverkeri. Så nu kan du överraska dig själv.

På fredag den 6/11 möter Merkurius den stränge karma-läraren Saturnus (ditt dagliga liv, myndigheter, samhälle) i patriarkala Stenbocken, fast energin påverkar dig redan tidigare under veckan. Det kan medföra att du känner dig begränsad, som att din kroppsliga uniform har blivit för trång.

Du behöver mer space. När även Uranus har flyttat in, har din etta blivit för trång. Så du och Uranus bestämmer er för att göra vissa förändringar och skapa mer utrymme.

Fast vägen till beslutet kan kantas av en del känslor av att du känner dig intryckt i ett hörn, begränsad i ditt uttryck så att du inte får vara den du är – ditt sanna jag – fullt ut och att du har svårt att andas djupa, fria andetag. Ditt inre drabbas av skoskav och det fungerar inte längre med enbart plåster. Du inser att du behöver nya skor.

Idag den 1/11 skapas en portal som pågår till den 11/11 och som kommer att fungera som en trappa där du steg för steg i ditt inre formar ett liv som är mer i linje med ditt sanna jag. Transformatören och ödesplaneten Pluto kommer under tiden allt närmare den ultimata högsta sanningens, rättvisans och frihetens Jupiter. De omfamnar varandra för den tredje gången i år den 12/11 och det innebär en djup transformation av både dig och världen. Eftersom Jupiter styr pengar kan även finansmarknaden drabbas.

När även drivkraftens Mars vänder rätt den 14/11 är det dags att börja ta nya tag igen och hjulen i ditt liv rullar åter framåt efter att ha stått stilla. Så du har ett par ödesveckor framför dig i november. Nya livsförändrande idéer, nya själsvänner och nya uppdrag som visar sig i ditt naturliga flöde.

Universum tar dig med ut på äventyr. När du en dag tittar tillbaka på den här tiden, så kan det hända att du säger att det var vid den här fullmånen i helgen som allt startade. Det var då ditt nya liv påbörjades och världen aldrig mer blev sig helt lik. Den blev bättre. Mer jämställd och kärleksfull. Mer lika fördelning av resurser. Mer samarbete och mer lekfull. En värld där vi har roligt tillsammans medan vi leker fram det nya.

Fast för att nå dit behöver vi en himmelsk slev som rör om i grytan. Och då blir det kaos i världen ett tag. Fast inte nödvändigtvis i ditt eget liv. I ditt liv är det du som bestämmer om det ska vara kärleksfullt eller inte. Det är du som sätter dina gränser och avgör hur mycket du vill titta på nyheter eller dras in i social media.

Minns att allt du möter är antingen kärlek eller ett rop på kärlek. Andra människors rop på kärlek handlar om deras egen brist och inte om dig. Och det är inte din uppgift att rädda dem. Du ÄR kärlek.

Du har förmågan att skapa en kärleksfull värld omkring dig, i din egen lilla värld. Precis som i den vackra sångtexten av Ida Redig kan även du skapa en värld fylld av blommor omkring dig:

”Allt vackert som jag drömt

Jag har i hjärtat gömt

Där finns en bild av lyckan

Som aldrig jag har glömt

I min lilla lilla värld av blommor

Finns det plats för alla och envar

Där på gröna ängar barnen leka

Och bland blommor dansar jag

Och sommarvindar våra kinder smeka

Och solen, den ska lysa varje dag

I min lilla, lilla värld av blommor

Där skall alltid lyckan dröja kvar”

När du skapar din egen värld fylld av allt det bästa, så höjer du frekvensen för hela världen. Ja, till och med i universum. Så vill du rädda många, fokusera på att fylla din egen värld med allt som får ditt hjärta att sjunga. Och rensa ut resten.

Känns det roligt och lustfyllt? Så fortsätt med det. Känns det tungt och kravfyllt? Då är det dags att avsluta och gå vidare. Din lycka och ditt välmående är så oändligt välgörande för världen.

Vi är här och bara väntar på att få ta dig med ut och leka. Så vad vill du göra för roliga saker idag?

All kärlek, glädje och healing

Lillemor Golden Dragon & the Golden People of Light