WOW! Vilken helg!

Vi fick två fantastiska dagar tillsammans i Örebro på WakeUpConference 2020.

Jag är helt överlycklig att så många underbaringar samlades under denna magiska helg!

Ljusets familj samlas nu. Vi stärks och växer enormt tillsammans. Fler och fler joinar detta segertåg som tuffar fram med en rasande fart mot ett utstakat mål – Den nya ljusa jorden.

Många människor vaknar upp till den stora kraften inuti. Vi vaknar upp till alltfler Sanningar som gömts undan under tusentals år.

Hemligheten om vår inneboende storhet väcks nu till liv!

Det var en sann ära att dela scenen med legender som Ole Dammegård, Conny Andersson och Lou Rossling. Och samtidigt så självklart.

Det var som att träffa familjen och släkten, som Ole sa: ”Den bästa släktträffen någonsin.”

Ja, vi kommer alla samman nu. Efter många år harvandes i ensamhet. Vi har gjort våra djupdykningar i oss själva, rensat ut trauman från en radband av liv fram till idag och stärkt oss själva. Och nu…äntligen…kommer vi samman till en Enhet av Godhet, Kärlek och Ljus!

Även om vi inte har exakt likadana åsikter i allt, så samlas vi kring vårat gemensamma mål.

Glädjen, hoppet och ljuset var på topp i helgen! Det var så härligt att få träffa så många nya och gamla ljusvänner. Underbart att få krama om er i verkliga livet!

När vi alla stod upp och gemensamt sjöng ABBAs ”The Winner Takes it All” som avslut på konferensen, rann tårar, det skrattades och jublet rungade i salen.

Den mörka eran går nu mot sitt slut. Den mörka porten stängs. Under tusentals år har vi levt i förtryck, utan att se, utan att höra. Den tiden är över nu. Kampen är över.

Det är dags att fira!

I min föreläsning berättade jag om att vårens tid är här, våren i det stora året på 26 000år. Jag delade mina minnen från senaste fallet av Atlantis och att de koder och nycklar som gömdes då, under nedsläckningsprocessen, aktiveras nu.

Jag pratade om att våra galaktiska vänner vill visa sig mer för oss och på vilket sätt de kan göra det utan att skrämma oss. De använder sig av molnen, färger och kommer in i våra drömmar.

De gör allt för att avdramatisera kontakten med oss.

Eftersom vi var så många som var med under Ljusmeditationen under konferensen kom det igenom mycket starkt ljus och mååånga Uppvaknandekoder delades via Cosmic Language.

Det hände enormt mycket under den halvtimmen. Det råder ingen tvekan om att Uppvaknandet och Uppstigningen galopperar i 190 just nu! Whiiiiieeee!!!

Den stora fördelen med Cosmic Language är att den mörka sidan inte förstår någonting av det överhuvudtaget. De kan inte ta del av informationen, aktiveringarna, ljuset och kraften.

Du som inte hade möjlighet att vara med på konferensen och vill ta del av föreläsningen och Ljusmeditationen via ljudfiler, så har du möjlighet till det >> HÄR

Vi kommer allt närmare vårat ursprung – det gudomliga ljuset. Vi antog utmaningen att uppleva separationen från Gud och vad som händer när de mörka krafterna får hålla i rodret en stund.

Vi föll…in i en djup glömska. Nu sakta vaknar vi upp. Vi vaknar upp till Sanningen om den Storhet vi alla har inom oss.

I kärlek,

Zoë