Livet ändå.

Stängs en dörr öppnas en annan. Livet har en förmåga att hitta nya vägar, även när andra stängs.

Jag ska vara riktigt ärligt, jag har haft vissa riktiga “Downs” under denna virus-kantad-period då jag inte kunnat köra “business as usual” sedan vecka 9, då jag har bakomliggande sjukdom och är i riskgrupp. Detta har betytt att jag inte haft en inkomst alls, alla yogaklasser, event, min bokturne osv blivit inställda helt. Även om jag lever som Lightworker, och tänker att den här perioden är lärorik för andra saker, att ladda om, landa, kontemplera, meditera. Att energiskiftet behövs för att vi ska kunna starta på nytt osv, så ska jag inte sticka under stolen att det tidvis varit mycket tungt och mörkt.

Efter min stroke har jag haft mycket svårt att lära mig nya saker (ibland nästintill imöjligt) och då jobba via online, med att sända, länka, logga in och skapa något nytt är riktigt tufft, men ändå stolt att jag lyckats nu hålla två online-yoga-klasser som alla var nöjda med 😀 efteråt! (YAY!)

Så…nu kör jag! Håll i hatten nu går jag online. Så otroligt smidigt att rulla ut mattan hemma och ändå yoga med mig oavsett var du än är eller bor. . Många som också var med på söndagens klass som inte kunnat komma till mig i Edsbro förut utan passade på från ex Växjö, Malmö, Göteborg osv. Så otroligt roligt! TACK för det!

Du som tycker det skulle vara roligt att prova på, här kommer mina Online-klasser just nu i Yoga. Så hoppas jag innerligt att vi ses online 😀

OBS håll utkik – kommer även ha kanaliserade mediationer, och readings för den som är sugen på det framöver.

Tisdag
Kväll: 19-20, Yin Yang Flow (vi startar i yang flöde + shaking och avslutar i yin och pranayama

Torsdag: SkrattYoga & Shaking två magislt sköna klasser att välja på morgon och kväll. Vi släpper loss och njuter ihop. Låtsasskratt till enkla poser från yoga
Morgon: 7.00-7.45 och även Kväll 19.30-20.15

Söndag
Morgon 9-10 Mediyoga i flow Väck kropp. ( Lite tuffare flöde)
Kväll: 19.30-20.30 Yin yoga minska stress.( Mkt lugn klass)

Du betalar via swish valfri donation, minst 100kr, till 0707915736 för yogaklass och minst 75kr för meditations-klass.

Du kör via gratis appen Zoom i telefon, läsplatta eller dator.

Så här gör du

  1. Boka plats via mejl till tanja@stressaav.nu obs alla måste boka plats SENAST 1 timme innan klass.
  2. Du får länk strax innan klass till din mejl du skickar bokning från. Obs kolla även spam.
  3. Du behöver i god tid innan klass ha laddat ned gratis appen Zoom och skapa konto i den. Det kostar inget. Här länk att ladda till dator: Här är länk att ladda ned till dator/läsplatta https://zoom.us/download Till telefon hittar du appen via din app-butik. Deras logo är blå med filmkamera på.
  4. Du som har klippkort på Vänliga Villan kan använda den.
  5. Du som inte har klippkort och swishar donation, skickar skärmdump på betalningen 🙂
  6. Ha yoga matta, filt, och om du har bolster ta med den annars funkar kuddar fint. . 💚 Hoppas verkligen många kommer med, det är så otroligt smidigt att köra online.